198 saat sonra kurtarılmıştı, Diyarbakır'a helikopterle sevk edildi

Adıyaman’da 198 saat sonra enkazdan çıkartılan 18 yaşındaki Muhammet Cafer Çetin, ambulans helikopterle Diyarbakır’a getirildi. Çetin, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde getirilerek tedavi altına alındı.

198 saat sonra kurtarılmıştı, Diyarbakır'a helikopterle sevk edildi
14 Şubat 2023 - 17:55
198 saat sonra kurtarılmıştı, Diyarbakır’a helikopterle sevk edildi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Adıyaman’da 198 saat sonra enkazdan çıkartılan 18 yaşındaki Muhammet Cafer Çetin, ambulans helikopterle Diyarbakır’a getirildi. Çetin, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde getirilerek tedavi altına alındı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6’lık depremlerde Adıyaman’da enkaz altında kalan Muhammet Cafer Çetin, 198 saat sonra kurtarıldı. İlk müdahalesi yapılan Çetin, daha sonra Sağlık Bakanlığına ait hava ambulansı ile Diyarbakır’a sevk edildi. Çetin, her şeyin Allah’ın dediği gibi olduğunu ve imanın gevşetilmemesi gerektiğini kaydederek iyi olduğunu belirtti. Çetin, daha sonra ambulansa alınarak Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde getirilerek tedavi altına alındı.

Detaylı bir şekilde, 198 saat sonra kurtarılmıştı, Diyarbakır’a helikopterle sevk edildi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum