2022 Dünya Kupası'nda taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri başladı.

2022 Dünya Kupası'nda taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri
21 Kasım 2022 - 11:55
2022 Dünya Kupası’nda taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri başladı.

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri yapılıyor. Doha’nın beş kilit alanından veya taraftarların kaldıkları belli başlı yerlerden stadyumlara ve bunun yanı sıra biletli taraftarlar için metro istasyonlarından stadyumlara otobüs seferleri planlandı. Bu kapsamda Katar’ın ulusal ulaştırma kuruluşu Mowasalat’tan 9 binden fazla sürücüsü, 2 bin yer hizmet sağlayıcısı ve 3 binden fazla iş personeli, taraftarların ulaşımını sağlayacak. Ulaşım hizmeti Çin’in Higer Bus şirketi tarafından sağlanacak. Şirket daha önce Doha’daki Asya Oyunları ve AFC Asya Kupası için de hizmet vermişti.

Detaylı bir şekilde, 2022 Dünya Kupası’nda taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum