Adana ve Kahramanmaraş'tan 83 depremzede askeri uçakla İstanbul'a getirildi

Adana ve Kahramanmaraş’tan aralarında çocukların da olduğu 83 depremzede, Türk silahlı Kuvvetleri’ne bağlı 2 ayrı askeri kargo uçağıyla İstanbul’a getirildi.

Adana ve Kahramanmaraş'tan 83 depremzede askeri uçakla İstanbul'a getirildi
09 Şubat 2023 - 05:19
Adana ve Kahramanmaraş’tan 83 depremzede askeri uçakla İstanbul’a getirildi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Adana ve Kahramanmaraş’tan aralarında çocukların da olduğu 83 depremzede, Türk silahlı Kuvvetleri’ne bağlı 2 ayrı askeri kargo uçağıyla İstanbul’a getirildi.
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelerin diğer illere tahliyeleri devam ediyor. Adana ve Kahramanmaraş’tan hareket eden 2 askeri kargo uçağı, aralarında çocukların da bulunduğu 83 depremzedeyi İstanbul’a getirdi.
Türk Silahlı Kuvvetlerine ait 2 askeri kargo uçağı, Adana ve Kahramanmaraş’tan kalkarak, gece saatlerinde Atatürk Havalimanı Askeri Apronu’na aralarında çocuklarında olduğu toplam 83 depremzedeyi getirdi.
Aralarında bebek ve çocuklarında olduğu 83 depremzede, burada hazır bekletilen otobüslerle İstanbul’da bulunan akrabalarının yanlarına götürüldü.

Detaylı bir şekilde, Adana ve Kahramanmaraş’tan 83 depremzede askeri uçakla İstanbul’a getirildi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum