Ağlayınca yaşadığı ortaya çıkan bebekten acı haber

Ağlayınca yaşadığı ortaya çıkan bebekten acı haber, ADANA'da 'öldü' denilerek kefenlenen ama kabristan yolunda ağlayınca yaşadığı ortaya çıkan erkek bebek, tedavi gördüğü hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti.Yüreğir ilçesinde yaşamış 5 aylık gebe ev hanımı Melek.

Ağlayınca yaşadığı ortaya çıkan bebekten acı haber
07 Ocak 2022 - 15:34
Ağlayınca yaşadığı ortaya çıkan bebekten acı haber,

ADANA'da 'öldü' denilerek kefenlenen ama kabristan yolunda ağlayınca yaşadığı ortaya çıkan erkek bebek, tedavi gördüğü hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti.

Yüreğir ilçesinde yaşamış 5 aylık gebe ev hanımı Melek Sert (32), 27 Aralık'ta sancı ve kanama şikayetiyle Yüreğir Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Bir süre hastanede tedavi görebilen Melek Sert, 30 Aralık'ta taburcu oldu. 31 Aralık'ta her yerde rahatsızlanarak Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Melek Sert'in durumu, 2 Ocak'ta saat 12.30 sıralarında ağırlaştı. Düşük yaptığı söylenen Melek Sert'in, 5 aylık bebeği alındı. Hastane, bebeğin hayatını kaybettiğini belirterek ölüm raporu düzenledi. 5 aylık erkek bebek, kefenlendikten daha sonra Melek-Hasan Sert çiftine teslim edildi.

İhmal iddiasıyla savcılığa gittiler

Bebeğinin cenazesini, mezarını kazdırdıkları Herekli Mahallesi Mezarlığı'na otomobille götüren Hasan Sert (34), yoldayken yas sesi duydu. Kefeni açtığında, bebeğinin kalbinin attığını görüp, ağladığını duyan Sert, ambulans çağırdı. Yaşadığı belirlenen bebek, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp yoğun bakım servisinde çare altına alındı. Sert ailesi, ihmalkârlık iddiasıyla savcılığa giderek, ölüm raporu aranjör hastane hakkında şikayetçi oldu.

Ailesinin hastanede iyi haber beklediği bebek, 6 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Acılı haberi bölge ailesi, cenazeyi teslim olmak için hastanenin morguna gitti. Bebek, Herekli Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Ağlayınca yaşadığı ortaya çıkan bebekten acı haber, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum