Ahmet Hakan Nureddin Nebati'yi yazdı: Tezim çöp oldu

Ahmet Hakan Nureddin Nebati'yi yazdı: Tezim çöp oldu, Define ve Maliye Bakanı Nureddin Bitkisel'nin geçtiğimiz gün ekonomiyi anlatırken kullandığı Ortadoks/Heterodoks politikalar tanımını yazısına konu bölge gazeteci Ahmet Hakan, halkın diliyle konuşuyor tezinin çöp olduğunu s

Ahmet Hakan Nureddin Nebati'yi yazdı: Tezim çöp oldu
07 Ocak 2022 - 11:29
Ahmet Hakan Nureddin Nebati'yi yazdı: Tezim çöp oldu,

Define ve Maliye Bakanı Nureddin Bitkisel'nin geçtiğimiz gün ekonomiyi anlatırken kullandığı Ortadoks/Heterodoks politikalar tanımını yazısına konu bölge gazeteci Ahmet Hakan, halkın diliyle konuşuyor tezinin çöp olduğunu söyledi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Bana Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ’yi bir cümleyle anlat deseler 'Tam bir esnaf gibi halkın diliyle konuşuyor' derdim, ivedi zamanda çöp oldu" dedi.

Hakan, bugünkü köşe yazısında, Bakan Nebati'ye ilişkin yaptığı 'halkın diliyle konuşuyor' tezinin çürüdüğünü söyledi.

"Bana Define ve Maliye Bakanı Nebati ’yi bir cümleyle anlat deseler 'Tam bir esnaf gibi halkın diliyle konuşuyor' derdim" diyen Hakan, şu ifadeleri kullandı:

“Ortodoks politikaları bir tarafa bıraktık, bundan böyle heterodoks politikalara yöneldik” açıklamasını işitince...

Şöyle dedim:
“Bir cümleyle Nebati ’yi anlatışım, tez zamanda çöp oldu.

Ahmet Hakan Nureddin Nebati'yi yazdı: Tezim çöp oldu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum