Ahmet Melih Yılmaz eski erkek hali yeni son hali nasıl? Trans oldum dedi paylaştı haberi

Ahmet Melih Yılmaz eski erkek hali yeni son hali nasıl? Trans oldum dedi paylaştı, Gündem Haberleri.

Ahmet Melih Yılmaz eski erkek hali yeni son hali nasıl? Trans oldum dedi paylaştı haberi
21 Ocak 2022 - 12:57
Ahmet Melih Yılmaz eski erkek hali yeni son hali nasıl? Trans oldum dedi paylaştı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Birçok tiyatro oyununda oynayan Çukur dizisinde Timsah Celil karakteri ile akıllara kazınan ve son olarak Cam Tavanlar'da Şinasi karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz trans kişi olduğunu duyurdu ve son halini instagram hesabından duyurdu. 33 yaşında olan Ahmet Melih Yılmaz merak konusu oldu. Peki Ahmet Melih Yılmaz son hali nasıl, trans birey ne aramak, nasıl olur?

Çukur dizisinde Timsah Celil karakteri ile akıllara kazınan ve birçok tiyatro oyununda rol alan, trans bireyi sahnede canlandıran ve son olarak Cam Tavanlar dizisinde Şinası karakteri ile ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, trans bişey olduğunu duyurdu. Magazin basınında bomba etkisi yaratan bu haberin arkasında çoğu kişi Ahmet Melih Yılmaz'ı araştırmaya başladı. 33 yaşında olan Ahmet Melih Yılmaz, resmi instagram hesabı 'melibendeli' adresinden son halini ve geçirdiği değişimi yayınladı. Peki kimdir Ahmet Melih Yılmaz, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı. Trans birey ne seslenmek? 

Çoğu tiyatro oyununda bulunan ve televizyon dizilerinde de doruk bildiren Ahmet Melih Yılmaz, artık bambaşka biri. Çukur'un Timsah Celil'i, Sırça Tavanlar'ın Şinasi'si özgürce kimliğini değiştirdi. Değişimini de TikTok videoları ve Instagram hesabından duyurdu!

Trans bireyi canlandırmıştı: 2013 yılında 'Kadınlar Aşklar Şarkılar' isimli tiyatro sahnesinde trans bireyi canlandırmış Ahmet Melih Yılmaz. Sahnede trans kadınların dünyasını anlatan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, kendisinin de oyun sırasında tacize uğradığını söylemiş. 'Dans sahnesinde masaların arasında dolaşarak seyirciyle daha yakın edinmek istedim. O esnada adamın teki çıkardığı 20 lirayı cebime sıkıştırdı' diyen Yılmaz, 'Trans kadınların gerçek birer devrimci olduğunu düşünüyorum' ifadesini kullanmış.

20'de Adana Altın Koza Film Festivali'nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü'ne bile değer görülmüştü başarılı oyuncu.

Ahmet Melih Yılmaz kimdir: 1989 Ankara doğumlu Ahmet Melih Yılmaz 33 yaşındadır. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Ankara Üniversitesini şampiyon Yılmaz Tiyatro Bölümünü tamamladı. Tiyatro alanında tecrübe sahibi olan Yılmaz "Woyzeck Masalı" adında Erdal Beşikçioğlu'nun yönettiği oyunu sayesinde performansıyla uyarı çekti.

Tiyatro oyunlarının dıştan dizi ve film projelerinde de yer alan Yılmaz, Hatırla Gölül ve Çukur dizilerinde oynadı. Reyting rekorları kıran "Çukur" dizisinde, "Timsah Celil", Sırça Tavanlar dizisinde "Şinasi" karakterlerine yaşam verdi.

Ahmet Melih Yılmaz'ın rol aldığı tiyatro oyunları aşağıdaki gibidir:

Kadınlar, Aşklar, Şarkılar/ Oyuncu
Woyzeck Masalı/ Oyuncu - 2015
Hep Sonra/ Oyuncu - 2019
Tevaffuk (Yusuf ile Halit)/ Oyuncu
Apaçi Gızlar/ Müzik - 2016
Artık Hiçbi'şii Eskisi Gibi Olmayacak Sil Gözyaşlarını (Avzer)/ Oyuncu - 2014
Hep Sonradan/ Oyuncu
Kuyu/ Yönetmen
Bernarda Alba'nın Evi/ Oyuncu/ Yönetmen

Film ve diziler:

Felaket (Meriç, Kısa Filmi 2010)
Hatırla Gönül (TV Dizisi 2015)
Abluka (Sinema Filmi 2015)
Daha (Osman, Sinema Filmi 2017)
Körfez (Âlem, Sinema Filmi 2017)
Yuva (Asker, Sinema Filmi 2018)
Gölgeler İçinde (Ati, Sinema Filmi 2019)
Çukur (Timsah Celil, TV Dizisi 2019-2020)
Orada (Volkan, Kısa Filmi 2020)
Bitmiş Leyla (Sinema Filmi 2020)
İçimdeki Kahraman (Kahraman, Sinema Filmi 2021)
Ali'nin Tabiatı (Musa, Sinema Filmi 2021)
Ex Aşkım (Berke, TV Dizisi 2021)
Camtavanlar (TV Dizisi 2021)

Ahmet Melih Yılmaz eski erkek hali yeni son hali nasıl? Trans oldum dedi paylaştı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum