"Allah Yazdıysa Bozsun" filminin galası ünlü isimleri buluşturdu

Sözcü Gazetesi'nden Nazan Doğaner Halıcı'nın haberine tarafından galaya İlayda Alişan, Burak Yörük, Tan Taşçı, Nevra Serezli, Özge Özpirinçci, Fulden Akyürek, Saki Çimen, Yaşar Gündem, Bilal Çatalçekiç, Ali Aksöz, Ethel Mulinas, Cahit Şahin Yalçın, Metin Yıldız gibi bir.

"Allah Yazdıysa Bozsun" filminin galası ünlü isimleri buluşturdu
13 Mayıs 2022 - 17:54

Sözcü Gazetesi'nden Nazan Doğaner Halıcı'nın haberine tarafından galaya İlayda Alişan, Burak Yörük, Tan Taşçı, Nevra Serezli, Özge Özpirinçci, Fulden Akyürek, Saki Çimen, Yaşar Gündem, Bilal Çatalçekiç, Ali Aksöz, Ethel Mulinas, Cahit Şahin Yalçın, Metin Yıldız gibi birçok ünlü ad katıldı.

Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gonca Vuslateri “Çok güzel bir film çektik. İnsanların yüzünde tebessüm vazgeçmek pandemiden daha sonra sinema salonlarının büyük gişe rakamlarıyla salonları açtıktan sonradan insanların yüzlerini gülümsetebilecek bir filmle arasında elde etmek çok sevindirici” dedi.

Galada filmi izleyenler kahkahalar atarken ara sıra alkışlayarak beğenilerini dile getirdi.

Yapımcılığını Lara1 üretim kurucusu Ferit Turan'ın üstlendiği ‘Allah Yazdıysa Bozsun' dedirten bir rüyanın gülünç hikayesini konu alan film bugün vizyona girecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum