Arı Caddesi, tematikleşiyor

Kağıthane Belediyesi, Tematik Cadde ve Sokaklar projesi çerçevesinde tek tek cadde ve sokakları tematik cadde olarak düzenlemeye devam ediyor.

Arı Caddesi, tematikleşiyor
28 Ocak 2023 - 12:56
Arı Caddesi, tematikleşiyor, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kağıthane Belediyesi, Tematik Cadde ve Sokaklar projesi çerçevesinde tek tek cadde ve sokakları tematik cadde olarak düzenlemeye devam ediyor.
Nurtepe Mahallesi’nde bulunan Arı Caddesi bağlantı yollarında; asfalt serim ve yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Tematik caddelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Prestij hattı olarak düzenlediğimiz Arı caddemizde yayaların daha güvenli bir şekilde yürüyebilmesi için kaldırımları genişlettik, altyapı sorunlarını giderdik, yağmur suyu kanallarını düzenledik, asfalt serim ve yol düzenleme çalışmalarını tamamladık, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yaptık, yeni aydınlatma sistemleri koyduk. Cadde; birçok ağaç ve bitki çeşidiyle ve yeni aydınlatma sistemleri ile daha estetik ve güvenli bir görünüm kazanmış oldu. Caddemizi yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

Detaylı bir şekilde, Arı Caddesi, tematikleşiyor başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum