Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsünden dünya birinciliği

Dünya genelinde yapılan ve Kanada merkezli düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda 6. Sınıf öğrencisi Deha Kaymak, dünya, Türkiye ve Antalya’da birinci oldu.

Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsünden dünya birinciliği
26 Kasım 2022 - 10:48
Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsünden dünya birinciliği, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Dünya genelinde yapılan ve Kanada merkezli düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda 6. Sınıf öğrencisi Deha Kaymak, dünya, Türkiye ve Antalya’da birinci oldu.
Kanada merkezli bir organizasyon olan ve yılda 6 defa gerçekleşen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsü Uluslararası başarının sahibi oldu. 23-24 Kasım tarihinde dünya genelinde yapılan “Canada Caribou Matematik” yarışmasına katılım sağlayan 6. sınıf öğrencisi Deha Kaymak, Dünya, Türkiye ve Antalya’da birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsünden dünya birinciliği

Detaylı bir şekilde, Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsünden dünya birinciliği başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum