Balıkesirspor'da Muhammet Yılmaz dönemi sona erdi

TFF 2. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Muhammet Yılmaz ile yollar ayrıldı.

Balıkesirspor'da Muhammet Yılmaz dönemi sona erdi
25 Eylül 2022 - 00:34
Balıkesirspor’da Muhammet Yılmaz dönemi sona erdi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: TFF 2. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Muhammet Yılmaz ile yollar ayrıldı.
Son oynanan Ankara Demirspor maçında sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlı ekipte Muhammet Yılmaz’ın görevine son verildi. Kulüpten yapılan açıklamada; "Teknik Direktörümüz Muhammet Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayırmış bulunmaktayız. Muhammet Yılmaz’a bugüne dek vermiş olduğu emekler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.
Muhammet Yılmaz yönetiminde 6 maça çıkan Balıkesirspor bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 4 kez de mağlup oldu.
Balıkesirspor’da Muhammet Yılmaz dönemi sona erdi

Detaylı bir şekilde, Balıkesirspor’da Muhammet Yılmaz dönemi sona erdi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum