Başkan Pekyatırmacı: "Konya'mızın misafirperverliğini dünyaya tanıtacağız"

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Bekiyatemci, "Cuma Buluşmaları" çerçevesinde Nişantaş ilçesi Rukn Adnan Surmigos Nişantaş sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Pekyatırmacı: "Konya'mızın misafirperverliğini dünyaya tanıtacağız"
05 Ağustos 2022 - 18:20
Başkan Pekyatırmacı: “Konya’mızın misafirperverliğini dünyaya tanıtacağız”, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Bekiyatemci, "Cuma Buluşmaları" çerçevesinde Nişantaş ilçesi Rukn Adnan Surmigos Nişantaş sakinleri ile bir araya geldi.
Nişantaş Mahallesi'nin bu haftaki konuşması Selçuklu Belediye Başkanı Ahmed Bikyatimji'nin her hafta farklı bir mahallede yaptığı Cuma toplantılarındaydı. Cumhurbaşkanı Pekyatımcı Adnan Sürmegöz, Cuma namazının ardından Nişantaş Köşe Camii'nde esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.
"Konya'daki kardeşlik ortamı tüm dünyaya örnek olacak"
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Bikyatmcı, 9-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları ile Konya'nın uluslararası arenada büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirterek, "56 ülkeden 4 bin 200 sporcuyu ilimizde ağırlayacağız. Şehrimizi onurlandıracağız. 56 Devlette tüm dünyaya Konya'da 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın başlamasından bu yana hummalı bir şekilde hazırlıklar sürüyor ve olimpiyatlara sayılı günler kaldı.Konya Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçe Belediyelerimiz ve ilgili tüm kurumlarımız, özellikle Konya Büyükşehir Belediyesi ellerinden gelenin en iyisini yapıyor inşallah tamamlanır.Kardeşlerimizin bütüne örnek olması ümidiyle tüm hemşehrilerimizi açılış törenine ve bundan sonra yapılacak yarışmalara davet ediyorum. Ayrıca yarışmalarda yarışacak tüm spor misafirlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Pikyatimci, 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın şehrin tanıtımına ve ekonomisine büyük kazanımlar getireceğini belirterek, "Tüm misafirlerimizi Şile ve Tropikal Kelebek Bahçesi başta olmak üzere şehrimizin tarihi, kültürel ve turistik yerlerini gezmeye ve görmeye davet ediyoruz. Konya'nın güzelliği. Sizi davet ediyorum” dedi.
Başkan Pekyatırmacı: “Konya’mızın misafirperverliğini dünyaya tanıtacağız”
Başkan Pekyatırmacı: “Konya’mızın misafirperverliğini dünyaya tanıtacağız”
Başkan Pekyatırmacı: “Konya’mızın misafirperverliğini dünyaya tanıtacağız”

Detaylı bir şekilde, Başkan Pekyatırmacı: “Konya’mızın misafirperverliğini dünyaya tanıtacağız” başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum