Bursaspor'un rakibi Batman Petrol Spor

Bursaspor, TFF 2. Lig’in 22. haftasında yarın deplasmanda Batman Petrol Spor’la karşı karşıya gelecek. Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele 14.00’te başlayacak.

Bursaspor'un rakibi Batman Petrol Spor
28 Ocak 2023 - 21:53
Bursaspor’un rakibi Batman Petrol Spor, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Bursaspor, TFF 2. Lig’in 22. haftasında yarın deplasmanda Batman Petrol Spor’la karşı karşıya gelecek. Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele 14.00’te başlayacak.
TFF 2. Lig Beyaz Grup 22. hafta maçında Bursaspor deplasmanda Batman Petrol Spor’la karşı karşıya gelecek. Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak. İki takım arasındaki bu kritik müsabakayı hakem Abdulbaki Ayyıldız yönetecek. Ayyıldız’ın yardımcılığını Mehmet Özer ve İsmail Ertunç yapacak. Dördüncü hakem ise Serkan Pınar olacak. Ateş hattından çıkmak isteyen yeşil-beyazlı takım galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Bursaspor’un 19, Batman Petrol Spor’un ise 24 puanı bulunuyor.
Bursaspor’un rakibi Batman Petrol Spor
Bursaspor’un rakibi Batman Petrol Spor

Detaylı bir şekilde, Bursaspor’un rakibi Batman Petrol Spor başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum