Depremin 62. saatinde enkazdan sağ olarak çıkartıldı

Hatay’da depremin 62’inci saatinde İstanbul Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, bir vatandaşı enkazın altından sağ olarak kurtardı.

Depremin 62. saatinde enkazdan sağ olarak çıkartıldı
08 Şubat 2023 - 21:46
Depremin 62. saatinde enkazdan sağ olarak çıkartıldı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Hatay’da depremin 62’inci saatinde İstanbul Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, bir vatandaşı enkazın altından sağ olarak kurtardı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere pek çok şehirde hasar ve can kaybı yaşandı. İstanbul Eyüpsultan Belediyesi de depremin yaşandığı ilk gün 13 personel ve bir araçtan oluşan Eyüpsultan Afet Yönetim Birimi (ESAY) ekiplerini arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için AFAD koordinesinde deprem bölgesine gönderdi. AFAD’ın koordinesinde Hatay İskenderun’daki çalışmalara katılan ESAY arama kurtarma ekibi, bugüne kadar 32 kişiyi enkaz altından sağ olarak çıkardı. Depremin 62’inci saatinde de İskenderun Devlet Hastanesi Acil Servisi karşısında yer alan bir binada çalışma yapan ESAY ekipleri, bir genci enkazın altından sağ olarak çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.
Depremin 62. saatinde enkazdan sağ olarak çıkartıldı

Detaylı bir şekilde, Depremin 62. saatinde enkazdan sağ olarak çıkartıldı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum