Diyanet Tv 'den Mehmet Akif Ersoy Belgeseli

Diyanet Tv ’den Mehmet Akif Ersoy Belgeseli,  Diyanet Televizyonu göre hazırlanan Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı "Demir Hafız" belgeselinin tanıtım gecesi Ankara ’da gerçekleşti.Diyanet Televizyonu göre hazırlanan Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı "Demi.

Diyanet Tv 'den Mehmet Akif Ersoy Belgeseli
16 Ocak 2022 - 01:13
Diyanet Tv ’den Mehmet Akif Ersoy Belgeseli,

 Diyanet Televizyonu göre hazırlanan Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı "Demir Hafız" belgeselinin tanıtım gecesi Ankara ’da gerçekleşti.

Diyanet Televizyonu göre hazırlanan Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı "Demir Hafız" belgeselinin tanıtım gecesi Ankara ’da, Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu ’nda gerçekleşti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tanıtım gecesine katıldı. Hakiki bir müminin asaletini, cesaretini ve azmini Ersoy'da görmenin mümkün olduğunu ifade eden Erbaş, “Mehmet Akif Ersoy merhumun vefat yıldönümü olan bugün 27 Aralık gecesi onun namına yapmış olduğumuz derin hafız belgeselinin tanıtım programına hepiniz güzel geldiniz. Mehmet Akif Ersoy'un kalemiyle İstiklal Marşı'na ruh veren bir şair olmanın yanına Türk milleti için din, iman, vatan, sancak, bağımsızlık gibi asil kavramlarla sembolleşen unutulmaz bir değerdir. Reel bir müminin asaletini, cesaretini ve azmini Ersoy'da bakmak mümkündür. Onun haksızlık ve işkence karşısındaki dirayetli duruşu vatanına, milletine, inancına, bayrağına ve bütün değerlerine sadakatinin bir tezahürüdür. Onun şahsı manevisi, aziz milletimizin geleceğini inşa etme sorumluluğunu deruhte edecek bir tür mefkuresi olan Asım'ın Nesli'nde ete kemiğe bürünmüştür. Her ne dek şairlik yönüyle ön plana çıkmış olsa da aslında Mehmet Akif Ersoy merhum, fazla yönü olan bir ilim, fikir, aksiyon ve dava insanıdır” dedi.

Diyanet Tv ’den Mehmet Akif Ersoy Belgeseli, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum