Doğa Rutkay: "Babam şöhretli olunca kendimi ispat etmem gerekti"

Sanatkâr sanatkâr Rutkay Aziz'in kızı olan oyuncu Doğa Rutkay, Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. Sempatik oyuncu 'Çok ağır bir soyadın sahibi elde etmek nasıl bir duyguydu?' sorusunu şöyle yanıtladı: "Hayata 1-0 yenik başlıyorsun.

Doğa Rutkay: "Babam şöhretli olunca kendimi ispat etmem gerekti"
21 Mayıs 2022 - 12:41

Sanatkâr sanatkâr Rutkay Aziz'in kızı olan oyuncu Doğa Rutkay, Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu.

Sempatik oyuncu 'Çok ağır bir soyadın sahibi elde etmek nasıl bir duyguydu?' sorusunu şöyle yanıtladı:

"Hayata 1-0 yenik başlıyorsun. Çünkü bir etiket yapıştırıyorlar size. Sizi buldukları gibi yok umdukları gibi bakmak istiyorlar. Dolayısıyla kendini kanıt etmek bir süreçti. Bunu çok dayattılar bana. Babam drama yerine beni komediye yöneltti. İşin kuytu kahramanı hep babamdı. Arkeoloji ve tarih okumak istedim, puanlarım yetmeyince konservatuvarı denedim. Çocuklarım birazcık daha büyüdükten sonradan eğitimini edinmek istiyorum."

Son zamanlarda sit com dizilerinin ekranlarda olmaması hakkında konuşan Rutkay, "Güldür Güldür bir gün biterse, bir sonraki planım sit com. 'Aşkım aşkım' ile başladım. Mehmet Ali Erbil, Emel Sayın, Osman Yağmurdereli... Sonradan 'Pembe Patikler' diye bir meslek yapmıştım. 5-6 yıl o sürmüştü. Hali Ergün ile Oya Aydoğan ile rol almıştım. Mizahı sert bir işti. 40-54 dakikalık fazla kısa işlerdi şayet bu yüzden günümüzde değil." biçiminde sözlerini sürdürdü.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum