Edirne'de otomobilin arasına daldığı sürüdeki 7 koyun telef oldu

Edirne'nin Üzenköprü ilçesine bağlı Karabinar köyü kavşağında bir otomobilin çarpışması sonucu sürüdeki 7 küçükbaş hayvan telef oldu.

Edirne'de otomobilin arasına daldığı sürüdeki 7 koyun telef oldu
05 Ağustos 2022 - 23:04
Edirne’de otomobilin arasına daldığı sürüdeki 7 koyun telef oldu, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Edirne'nin Üzenköprü ilçesine bağlı Karabinar köyü kavşağında bir otomobilin çarpışması sonucu sürüdeki 7 küçükbaş hayvan telef oldu.
Edinilen bilgiye göre Uzunköprü'den Kışan'a hareket eden otomobil, Karabinar köyü kavşağının karşı tarafından gelen koyun sürüsüne çarptı. Otomobilin sürücüsü ise hafif yaralandı ve 7 koyun öldü. Çevredeki vatandaşların 112. hattı aramasının ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı sürücü tedbir amaçlı ambulansla Üzenköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Edirne’de otomobilin arasına daldığı sürüdeki 7 koyun telef oldu
Edirne’de otomobilin arasına daldığı sürüdeki 7 koyun telef oldu

Detaylı bir şekilde, Edirne’de otomobilin arasına daldığı sürüdeki 7 koyun telef oldu başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum