Elif Gören eşi Yalım Gören kimdir ENKA'nın sahibi kaç yaşında?

Elif Gören eşi Yalım Gören kimdir ENKA'nın sahibi kaç yaşında?, Survivor 2022 All Star 15 Ocak cumartesi günü başlıyor.

Elif Gören eşi Yalım Gören kimdir ENKA'nın sahibi kaç yaşında?
16 Ocak 2022 - 02:01
Elif Gören eşi Yalım Gören kimdir ENKA'nın sahibi kaç yaşında?,

Survivor 2022 All Star 15 Ocak cumartesi günü başlıyor. finaline artık Bu yıl kadroya giren isimlerden biri de parkurlardaki başarısı yıldızı parlayan Elif Görebilen oldu. Geçen sezon Survivor'da sıkça eşine duyduğu özlemi anlatan Elif Gönen'in eşi Yalım Görebilen'de merak edilen isimlerden. Peki kimdir Elif Gören'in eşi, ne iş yapıyor? Elif Gören'in anne ve babası kimdir?

Survivor 2022 All Star yarın yani 15 Ocak cumartesi günü başlıyor. Survivor All Star 2022 kadrosunda bu sezon bir dönem yarışmada epeyce etkili olan Elif Gören de yer alıyor. Karakteri, duruşu ve parkurlardaki başarısı ile uyarı çeken bir isim var; Elif Gönen. Peki bayan koşucu olan ve dereceleri olan Elif Gönen kimdir, yaşı kaç Elif Gönen'in her fırsatta özlemini dile getirdiği eşi Yalım Gönen kimdir? 

Elif Şimşek aslen Bursa İznikli ve 31 yaşında. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış bayan koşucu olan Şimşek 1.70 boyunda ve 55 kilo. 

 Sporu hayatın bir parçası haline getiren Elif Gören hem Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro göre çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Şimşek Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m sancak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi oldu. Elif Gören, Yalım Gören ile evlidir.

Yalım Gören kimdir, aslen nereli: Elif Şimşek Görebilen'in eşi olan Yalım Gören Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisidir. 

Elif Gören'in anne ve babası...

Elif Gören eşi Yalım Gören kimdir ENKA'nın sahibi kaç yaşında?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum