Eskişehir'de inşaattan demir çalan hırsız yakalandı! Savunması pes dedirtti: haberi

Eskişehir'de inşaattan demir çalan hırsız yakalandı! Savunması pes dedirtti:, Gündem Haberleri.

Eskişehir'de inşaattan demir çalan hırsız yakalandı! Savunması pes dedirtti: haberi
19 Ocak 2022 - 11:00
Eskişehir'de inşaattan demir çalan hırsız yakalandı! Savunması pes dedirtti:, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

ESKİŞEHİR ilinden kiraladıkları araçla geldikleri Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşaattan demir çalan 2 güvenilmez yakalandı. Çaldıkları demirlerle yakalanan 2 şahıstan Erkan U.(36)'nun "Ekmek parası ağabey" demesi pes dedirtti.

Olay saat 01.00 sıralarında Ertuğrulgazi mahallesinde bir inşaatta meydana geldi. Erkan U.(36) ve Erkan D.(37), Eskişehir ilinden kiraladıkları 26 ADD 964 plakalı otomobil ile İnegöl'e geldiler. Ertuğrulgazi mahallesinde yapımı sürekli inşaata giren 2 kişi, çaldıkları demirleri aracın arka koltuğuna yüklediler. İnşaatta çalışan işçiler şüphelileri fark ederek Polise bildirdiler. Şahıslar kaçmaya başladılar.

Aracı bırakıp yaya olarak kaçan 2 şahıs, polis ekiplerince yakalandılar. Polis ekiplerinin ne yapıyorsunuz burada? sorusuna, şüphelilerden Erkan U.(36), "Çalış çabala, elde değil. Ekmek parası ağabey. Değil işte." biçiminde yanıt vermesi şaşırttı. 2 belirsiz de gözaltına alındılar.

Eskişehir'de inşaattan demir çalan hırsız yakalandı! Savunması pes dedirtti:, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum