Eurovision coşkusuna gölge düşüren büyük skandal!

Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından bu sene İtalya ’da gerçekleşen Eurovision için düzenlenen etkinlikler, taciz skandalıyla gölgelendi. 40 ülkeden gelen davetli gruplarla çalışan gönüllüler, gösterilerden birinde iki erkek dansçının kendilerine dokunması üzerine dans pis.

Eurovision coşkusuna gölge düşüren büyük skandal!
13 Mayıs 2022 - 19:56

Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından bu sene İtalya ’da gerçekleşen Eurovision için düzenlenen etkinlikler, taciz skandalıyla gölgelendi.

40 ülkeden gelen davetli gruplarla çalışan gönüllüler, gösterilerden birinde iki erkek dansçının kendilerine dokunması üzerine dans pistinden kaçtıklarını söyledi.

İtalyan basın ajansı ANSA ’ya 20 yaşındaki ismi açıklanmayan bayan, “Sürekli bize sarıldılar ve biri elini belime koyup beni öpmeye çalıştı. Kaçmayı başardım lakin biri daha yaklaştı ve aynı şeyi yaptı. Eurovision için gönüllü olarak çalışmaktan mutluyum lakin böyle taciz edilmeyi beklemiyordum” dedi.

Organizatörler, sanatçılar ve gönüllülerin katıldığı partinin ağırbaşlı bir şekilde başladığını ama bedava barın havayı değiştirdiğini söyledi.

Yarışmanın sözcüsü, Torino şehir yetkililerinin iddiaları araştırdığını ve bahis edilen olayların meydana gelmediğine karar verdiğini söyledi.

Gönüllülerin organizatörü Alessandra Aires iddiaları reddederek şunları söyledi: “Partideydim ve herhangi bir taciz görmedim… Belki bir takım yorumlar azıcık fazla ileri gitti ama bu partideki coşkuyla ilgili.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum