FETÖ'nün en büyük finans kaynağı holdingin mali işler koordinatörü yakalandı

FETÖ'nün en büyük finans kaynağı holdingin mali işler koordinatörü yakalandı, Silahlı terör örgütü FETÖ/PDY ’nin en büyük finans kaynağı olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Holding ’in parasal işler koordinatörünün de arasında bulunduğu 3 kişi, 3 ilde düzenlene.

FETÖ'nün en büyük finans kaynağı holdingin mali işler koordinatörü yakalandı
13 Ocak 2022 - 12:46
FETÖ'nün en büyük finans kaynağı holdingin mali işler koordinatörü yakalandı,

Silahlı terör örgütü FETÖ/PDY ’nin en büyük finans kaynağı olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Holding ’in parasal işler koordinatörünün de arasında bulunduğu 3 kişi, 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye takriben, Kastamonu Güvenlik Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Çaba Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne karşın yürütülen araştırmalar dahilinde İstanbul, Ankara ve Adana'da eş zamanlı işlem gerçekleştirildi.

Düzenlenen operasyonda FETÖ/PDY ’nin en büyük finans kaynaklarından olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Vakfı/Kaynak Holding'in finansal işler koordinatörü ve örgüt üstteki düzey sorumlularından olan B.A. isimli şahıs İstanbul ’da yakalandı.

Kastamonu ’da ödev yapan ve meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı E.K. isimli şahıs Ankara'da, örgüt üyesi olduğuna dair fazla sayıda ifade ve ankesör arama kaydı bulunan S.C. isimli kişi ise Adana'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Kastamonu ’ya getirilen 3 zanlı, işlemlerinin arkasından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan zanlılar tutuklandı.

FETÖ'nün en büyük finans kaynağı holdingin mali işler koordinatörü yakalandı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum