Fırat Üniversitesi GSK'nın yüzü gülmüyor

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Elazığ takımlarından Fırat Üniversitesi, 9. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı 12 Bingölspor’a 2-1 yenilerek, mağlubiyet serisine devam etti.

Fırat Üniversitesi GSK'nın yüzü gülmüyor
29 Kasım 2022 - 13:49
Fırat Üniversitesi GSK’nın yüzü gülmüyor, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Elazığ takımlarından Fırat Üniversitesi, 9. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı 12 Bingölspor’a 2-1 yenilerek, mağlubiyet serisine devam etti.
Elazığ’ın BAL ekiplerinden Fırat Üniversitesi GSK’da işler iyi gitmiyor. Lige güzel bir başlangıç yapan ve 3 maçta 7 puan alan bordo-beyazlı ekip, daha sonra oynadığı 6 maçın tamamını kaybetti. Son olarak 9. haftada deplasmanda 12 Bingölspor’la karşılaşan Fırat Üniversitesi, rakibine 2-1 kaybetti. Bingöl Şehir Stadı’nda oynanan maçta bordo-beyazlıların tek golü 90+4’te Can Kılıç’tan geldi.
Şehrin bir diğer ekibi Aksaray Gençlikspor ise Akçadağspor’un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle tamamladı ve puanını 24 yaparak, 27 puanlı lider Kahramanmaraş İstiklalspor’u takibini sürdürdü.

Detaylı bir şekilde, Fırat Üniversitesi GSK’nın yüzü gülmüyor başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum