Genç şarkıcı eşi tarafından öldürüldü!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Meksika, genç şarkıcının vefat haberiyle sarsıldı.

Genç şarkıcı eşi tarafından öldürüldü!
28 Haziran 2022 - 16:35

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Meksika, genç şarkıcının vefat haberiyle sarsıldı. Az Önce 21 yaşında olan Yrma Lydya, 79 yaşındaki kocası göre vurularak öldürüldü.

Genç şarkıcı eşi tarafından öldürüldü!

Lydya ve eşi Jesús Hernández geçen perşembe günü Meksika ’da Benito Juárez ’deki Japon restoranı Suntory ’de yemek yemek yiyordu. Fakat genç şarkıcı yemek esnasında kocası Hernández göre vurularak öldürüldü. Olaydan sonra Hernández ve koruması Benjamin Hernández, kaçmaya çalışırken restoranda gözaltına alındı. Jesús Hernández, kaçmaya çalışırken kendisini tutuklayan polis memurlarına sus payı vermeye de çalıştı.

DAHA ÖNCE ŞİDDET GÖRMÜŞ

Meksika gazetesi Excelsior, halk müziği sanatçısının nisan ayında bir dizi aile içi zor olayının gerisinde boşanma sürecini başlatmak için ünlü bir hukuk firmasına başvurduğunu ve morarmış yüzünün fotoğraflarını kanıt olarak sunduğunu bildirdi.

Lydya, Aralık 2021 ’de Hernández kadar dövüldükten sonradan ve kocası göre silahla tehdit edildiğinde şikayette bulunmuş. Ama yaşanan zor olaylarına rağmen, Lydya evliliğine ikinci bir talih vermeye karar vermiş.

Mexico City güvenlik şefi Omar García Harfuch, Jesús Hernández ’in perşembe günü öğleden sonradan 2 ’de restoranda iki kişiyle görüştüğünü söyledi. Ve Lydya gelmeden önce de restorandan akşam 6 civarında ayrıldığını belirtti.

Bir tanık da Univision haber dergisi Primer Impacto ’ya Jesús Hernández ’in Lydya ’ya ateş ettiğini ve üçüncü kurşunun şarkıcının başına isabet ettiğini söyledi.

MASUM OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Lydya ’nın cumartesi günü Kaliforniya, Glendale ’deki bir konserde sahne alması planlanıyordu. Ağırlama, Meksika ve Amerika Birleşik Devletleri ’nde ünlü Orta ve Güney Amerikalı şarkıcıları bir araya getiren bir dizi konser olan Grandiosas 12 ’nin bir parçasıydı.

Ayrıca Jesús Hernández keza de Benjamin Hernández pazar günü mahkemeye çıktılar ve yetkililer soruşturmayı sürdürürken tutuklu yargılanmalarına karar verildi. Ayrıca Jesús Hernández ’in yaşı nedeniyle konut hapsine konma talebi, duruşmada bir yargıç göre reddedildi.

Hernández, mahkemede suçsuz olduğunu iddia etti ve mahkemeye Lydya ’yı öldürmediğini söyledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum