Hülya Koçyiğit Fatma Girik konuşması ne dedi AK Parti-CHP olayı patladı haberi

Hülya Koçyiğit Fatma Girik konuşması ne dedi AK Parti-CHP olayı patladı, Gündem Haberleri.

Hülya Koçyiğit Fatma Girik konuşması ne dedi AK Parti-CHP olayı patladı haberi
28 Ocak 2022 - 11:47
Hülya Koçyiğit Fatma Girik konuşması ne dedi AK Parti-CHP olayı patladı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

79 yaşında çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Fatma Girik dün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde yakın dostu hakkında konuşan Hülya Koçyiğit'in açıklaması ise günün konusu oldu, sosyal medyaya damga vurdu. Siyasi görüşleri hakkında açıklama yapan Hülya Koçyiğit, cenaze töreninde ne dedi?

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından biri olan Fatma Girik dün son yolculuğunu uğurlandı. Yakın dostlarının katıldığı cenaze törenine ise Hülya Koçyiğit'in açıklaması damga vurdu. Hülya Koçyiğit siyasi görüşlerimiz farklıydı dedi sosyal ağ karıştı. Çoğu vatandaş cenazede buna ne lüzum vardı açıklaması yaptı. Peki Hülya Koçyiğit ne dedi? 

Fatma Girik'in koronavirüse yakalanarak zatürre olmasıyla çoğalan çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını yitirmesinin arkasında, yoğun kar yağışı ve negatif hava şartları sebebiyle ertelenerek dün gerçekleştirilen cenaze ve anma töreni programında, Yeşilçam'ın sanatkâr oyuncularından Hülya Koçyiğit'in yaptığı veda konuşması sosyal medyada yerden yere vuruldu. Koçyiğit'in keza meslektaşı hem arkadaşı olan Fatma Girik ile farklı siyasi görüşlerden olduklarını vurgulaması özellikle Twitter'da 'AK Parti-CHP ayrımı yapmanın sırası mı' yorumlarına neden oldu.

'Siyasi kulvarlarımız farklıydı' deyince sosyal medyada topa tutuldu

Hülya Koçyiğit, tedavi gördüğü hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliğinden dolayı hayatını kaybeden Fatma Girik için Cemal Reşit Rey'de düzenlenen cenaze töreninde konuştu. Hülya Koçyiğit, uyarı çeken ifadeler kullanarak, "Her ne kadar farklı siyasi kulvarlarda görünüyor olsak da biz Atatürk'e, onun prensip ve inkılaplarına bütün kalbimizle emrindeki Cumhuriyet kadınlarıydık. O daima pek hatırlanacak" dedi. Hülya Koçyiğit'in bu sözleri sosyal medyada az kalsın topa tutuldu. 
211

"Ben de aslında fazla zorlanıyorum"

Yeşilçam'ın 4 yapraklı yoncası olarak tabir edilen, Fatma Girik gibi Türk sinemasının 4 başlıca bayan oyuncusundan biri olan Hülya Koçyiğit şu ifadeleri kullandı:

"Acımız fazla taze, çok büyük. Ben de gerçekte fazla zorlanıyorum. İçimiz yanıyor. Hani 'Gözler insanın kalbinin aynasıdır' derler ya, o gök mavisi gözlerle benzeri içinden bir ışık yanarmış gibi pırıl pırıl sevgiyle, iyilikle bakan o güzelim gözler… 

"Seni fazla özleyeceğiz Fatma! Çok fazla özleyeceğiz"

Girdiği ortama anında sıcaklık getirir, canlılık getirir, neşelendirir. Türk Sineması denince hepimizin aklına birincil o kazanç. Çünkü o mesleğine tutkuyla, aşkla tabi bir sanatçıydı. Bir efsaneydi. O cesur yürekli bir efsaneydi. Seni çok özleyeceğiz Fatma! Çok çok özleyeceğiz. Sinemaya olan tutkusunu hepimiz biliyoruz. O güzelim filmlerini, o güzelim filmleri yaparken duyduğu heyecanı, korkularını, beklentilerini... Lakin filmleri ile kendi tarzını yarattı. 

"Her ne dek farklı siyasi kulvarlarda görünüyor olsak da..."

Her ne kadar ayrı siyasi kulvarlarda görünüyor olsak da biz Atatürk'e, onun prensip ve inkılaplarına bütün kalbimizle alt Cumhuriyet kadınlarıydık. O her zaman öyle hatırlanacak."

Hülya Koçyiğit Fatma Girik konuşması ne dedi AK Parti-CHP olayı patladı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum