İlker Avcıbay: "Özlenen Giresunspor sahada olacak"

Gersonspor teknik yetkilisi İlkır Avcıbay, Adana-Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Endişemiz yok, zamanımız var. Güçlendikçe daha olumlu şeyler göreceğiz."

İlker Avcıbay: "Özlenen Giresunspor sahada olacak"
07 Ağustos 2022 - 22:55
İlker Avcıbay: “Özlenen Giresunspor sahada olacak”, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Gersonspor teknik yetkilisi İlkır Avcıbay, Adana-Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Endişemiz yok, zamanımız var. Güçlendikçe daha olumlu şeyler göreceğiz."
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'un konuk olduğu Giresunspor karşılaşmayı 3-2 kaybetti ve lige mağlubiyetle başladı. Karşılaşmanın ardından Gerisonspor Teknik Direktörü İlker Avgipai değerlendirmelerde bulundu.
Avcıbay, değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:
"İyi bir rakibe karşı oynayacağımızı maçtan önce biliyorduk. Adana Demirspor'u galibiyet için tebrik ediyoruz. Kaliteli bir takım. Ligin en iyi takımlarından biri. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Biz yeni kurulan bir takımız.Yabancı oyuncular ve 3 yeni yerli oyuncu ile sahaya çıktık.” Ama oyunun ve karakterin felsefesi bizde. Bildiğiniz gibi. Yeni arkadaşlarımıza da o felsefeyi aşılamaya çalışıyoruz.Bugün, oyunun birçok yerinde bu felsefeyi gerçekleştirdik.Sonuçlar elde edip ilerleyebileceğimiz durumlar oldu.Onları değerlendiremedik.Ama olumlu mesajlar aldık.Gelecek için.Yeni arkadaşlarımız katılacak. Biz devam edeceğiz.Yeni arkadaşlarımıza bu felsefeyi aşılamak istiyoruz.Taraftarlarımız burada çok iyi iş çıkarıyor.Geçen sezon aldık.Bugün sonuna kadar desteklerini verdiler.Endişemiz yok, zamanımız var. . Daha güçlü, daha olumlu şeyler göreceğiz. Bir kez daha kaçırılan Gerson Spur sahada olacak.”
İlker Avcıbay: “Özlenen Giresunspor sahada olacak”

Detaylı bir şekilde, İlker Avcıbay: “Özlenen Giresunspor sahada olacak” başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum