Kahramanmaraş'ta depremden 42 saat sonra 4 yaşındaki Beyza sağ olarak kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde çöken binanın enkazından sevindiren bir haber daha geldi. Ekipler 4 yaşındaki Beyza’yı sağ olarak kurtarırken o anlar kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş'ta depremden 42 saat sonra 4 yaşındaki Beyza sağ olarak kurtarıldı
07 Şubat 2023 - 22:52
Kahramanmaraş’ta depremden 42 saat sonra 4 yaşındaki Beyza sağ olarak kurtarıldı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde çöken binanın enkazından sevindiren bir haber daha geldi. Ekipler 4 yaşındaki Beyza’yı sağ olarak kurtarırken o anlar kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede çok sayıda bina hasar gördü ve yıkıldı. Ekipler depremin hemen ardından kurtarma çalışmalarına başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri depremin 42. saatinde Beyza isimli 4 yaşlarındaki kız çocuğunu enkazdan sağ olarak çıkardı.

Detaylı bir şekilde, Kahramanmaraş’ta depremden 42 saat sonra 4 yaşındaki Beyza sağ olarak kurtarıldı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum