Kayseri'de 'muz karardı' diye eşini döven sanığa para cezası haberi

Kayseri'de 'muz karardı' diye eşini döven sanığa para cezası, Gündem Haberleri.

Kayseri'de 'muz karardı' diye eşini döven sanığa para cezası haberi
28 Ocak 2022 - 15:52
Kayseri'de 'muz karardı' diye eşini döven sanığa para cezası, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

KAYSERİ'de eve aldığı muzun karardığını ve bozulduğu önü sürerek eşi G.A.'yı darbettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Mustafa A., 3 bin TL cezaya çarptırıldı.

Olay, geçen yıl 31 Ekim'de Kocasinan ilçesinde meydana geldi. Mustafa A., eve muz aldı. 3 gün daha sonra buzdolabını açan Mustafa A., muzun karardığı ve bozulduğu gerekçesiyle eşi G.A. ile tartıştı. İddiaya göre Mustafa A., G.A.'yı dövüp yaraladı.

G.A. ’nın şikayeti üzerine Mustafa A. hakkında, 'yaralama' suçundan dava açıldı. Kayseri 12'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz davalı Mustafa A. ile eşi G.A. hazırlanmış bulundu. Meyve çürüdüğü için eşiyle tartıştığını anlatan Mustafa A., "Bir Takım meyveler çürüdüğü için tartıştık. Bir tane tokat attım. Pişmanım" dedi.

'Kararan muzdan dolayı neredeyse hayatım kararıyordu'
Davacı olmadığını söyleyen G.A. ise, "Dolapta muzu unutmuşum. O da kararmış ve yenilmez olmuş. O yüzden tartıştık. Kararan muzdan nedeniyle hemen hemen hayatım kararıyordu. Eşimle boşanma aşamasına gelmiştik. Derhal barıştık. Bana yumruk attı. Tekmeledi. Kafama yumruk vurdu. Şikayetçi değilim" ifadelerini kullandı.

Duruşma hakimi, sanık Mustafa A.'yı, 'yaralama' suçundan 3 bin TL cezaya çarptırdı. Etken, sanığın sabıkasız olduğu gerekçesiyle cezasının hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi.

Kayseri'de 'muz karardı' diye eşini döven sanığa para cezası, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum