Kilis'te göçmen kaçakçılığı

Kilis’te jandarma ekipleri, Suriye’den Türkiye’ye illegal yolarla gelen 6 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Göçmen kaçakçılığına organizatörlük yapan 1 kişi de tutuklandı.

Kilis'te göçmen kaçakçılığı
29 Ekim 2022 - 20:30
Kilis’te göçmen kaçakçılığı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kilis’te jandarma ekipleri, Suriye’den Türkiye’ye illegal yolarla gelen 6 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Göçmen kaçakçılığına organizatörlük yapan 1 kişi de tutuklandı.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde göçmen kaçakçılığı yapılacağı bilgisinin alınması üzerine, Türkiye’ye yasa dışı olarak giren 6 yabancı uyruklu şahıs ile organizatörlük yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yabancı uyruklu kişiler sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edildi. Göçmen kaçakçılığında organizatör olan R.F. yapılan tahkikat neticesinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Kilis L Tipi Kapalı Cezaevine gösnderildi.
Kilis’te göçmen kaçakçılığı

Detaylı bir şekilde, Kilis’te göçmen kaçakçılığı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum