Koronavirüse yakalanan Aziz Yıldırım hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu

Koronavirüse yakalanan Aziz Yıldırım hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu, Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Şimşek'ın koronavirüs testi artı çıktı ve önlem amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüse yakalanan Aziz Yıldırım hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu
07 Ocak 2022 - 11:29
Koronavirüse yakalanan Aziz Yıldırım hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu,

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Şimşek'ın koronavirüs testi artı çıktı ve önlem amaçlı hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada bakın ne denildi...

elen son dakika haberine tarafından, koronavirüse yakalanan Aziz Yıldırım'ın dün yapılan testi olumsuz çıkmış ve tedbir amaçlı yatmış olduğu hastaneden ayrılarak evine geçtiği öğrenildi.
 

Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım'ın sıhhat durumuna ilişkin "Sayın Aziz Şimşek ’ın dün yapılan testi negatif çıkmış ve tedbir amaçlı yatmış olduğu hastaneden ayrılarak evine geçmiştir. Bugün itibariyle rutin alıştırma programına dönecektir." ifadelerini kullandı. 

Koronavirüse yakalanan Aziz Yıldırım hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum