Marco Paixao, yeniden Altay'da

Altay, geçtiğimiz sezon yollarını ayırdığı 37 yaşındaki Portekizli golcü Marco Paixao ile arasındaki mali çekişmeyi çözerek kadrosuna yeniden kazandırdı.

Marco Paixao, yeniden Altay'da
07 Ağustos 2022 - 00:21
Marco Paixao, yeniden Altay’da, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Altay, geçtiğimiz sezon yollarını ayırdığı 37 yaşındaki Portekizli golcü Marco Paixao ile arasındaki mali çekişmeyi çözerek kadrosuna yeniden kazandırdı.
Geçen sezon yaşadığı mali sıkıntılar ve buna bağlı olarak aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Premier Lig'den ihraç edilen Altay, bir kez transfer yasağı aldı. Bionkander dışında tüm yabancı oyunculara veda eden beyaz-siyahlı ekip, 4 sezondur takımında yer alan Portekizli golcü Marco Paixao ile temaslarda bulundu. İzmir temsilcisi, yaklaşık 600 bin euro alacak 37 yaşındaki forvetle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar aldı. Müzakerelerin sona ermesinin ardından Altay, sosyal medya hesaplarından Marco Paixao ile yeniden anlaştığını duyurdu.
2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 sezonunda Altay ile üst üste üç kez ligin en golcü futbolcusu olan Baeksaw, 131 maçta 82 golle Altay tarihinde en çok gol atan yabancı oyuncu oldu. Siyah beyaz bir gömlekle.

Detaylı bir şekilde, Marco Paixao, yeniden Altay’da başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum