Masterchef Hasan oynadığı diziler Aşk ve Mavi'deki rolü neydi?

Masterchef Hasan oynadığı diziler Aşk ve Mavi'deki rolü neydi?, Masterchef 2021 büyük finale artık günler kaldı.

Masterchef Hasan oynadığı diziler Aşk ve Mavi'deki rolü neydi?
10 Ocak 2022 - 02:41
Masterchef Hasan oynadığı diziler Aşk ve Mavi'deki rolü neydi?,

Masterchef 2021 büyük finale artık günler kaldı. Yarışmacılar üstünlük öncesi son 3'e girmek için kıyasıya yarışacak. Birincilik için ter dökecek isimlerden biri de Hasan Biltekin olacak. birincil günden beri iddiası ve şeflerden aldığı övgüler ile favori isim olan Hasan Biltekin'in hayatı da merak ediliyor. Aslen Nevşehirli olan Hasan Biltekin 27 yaşında. Hasan'ın sevgilisi ise güzelliği ile dikkat çeken Hekim Hülya Acar.

Heyecan dorukta, Masterchef 2021'in büyük finaline artık sayılı günler kaldı. 14 Ocak cuma günü bir yarışması Masterchef 2021'nin üstünlük kupasını kaldıracak. Büyük yarış öncesi son 4'e kalan yarışmacılar bu akşam son 3'e gitmek için yarışacak. Üstünlük biletini elde etmek için kıyasıya yarışacak isimlerden biri de birincil bölümden beri gözde gösterilen Hasan Biltekin oldu. Jüriyi ara sıra zıt köşe yapan Hasan Biltekin aslen Nevşehirli ve 27 yaşında. Masterchef Hasan'ın sevgilisi ile güzelliği ile uyarı çekiyor. Hekim olan Hülya Acar ile birlikte olan Hasan Biltekin yıllar önce Emrah'ın Aşk ve Mavi dizisinde rol aldI, figüranlık yaptı. 

Masterchef Hasan'ın sevgilisi ile güzelliği ile dikkat çekiyor. Hekim olan Hülya Acar ile birlikte

Yarışmanın gösterişli isimleri arasında gösterilen Hasan Biltekin geçen sezon da 3 jüri üyesinden evet oyu almış fakat sağlık durumu sorunları sebebiyle yarışmadan ayrılmıştı. Sosyal medyada takipçileri göre şarkıcı Murat Boz'a benzetilen Hasan Biltekin yıllar önce Emrah'ın Aşk ve mavi dizisinde rol aldı, figüranlık yapmış. Hasan Biltekin'in sevgilisi de son günlerde yarışmanın hayranları tarafından merak edilen konulardan biri. Masterchef Hasan Biltekin'in sevgilisi Doktor olan Hülya Acar'dır. Geçtiğimiz günlerde annesibi kayneden Hülya Acar duygularını instagram hesanından duyurmuştu. 

Hasan Biltekin, 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyunda ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Liseyi Turizm Otelcilik Okulu ’nda tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur.

Aşçılık mezunu olan Hasan Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin ekip kaptanlığı görevini yerine getirdi. Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Otel koordinatörlüğü ve Nevşehir belediye spor kulübü mutfak şefliği yapmaktadır.

Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda altın, gümüş, ve bronz, toplamda 18 madalya ve kupa kazandı.

MasterChef ’e 2 defa katılmış bir yarışmacıdır. Geçen yıl 3 evet oyu almıştı ama annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanında gitmişti.

MasterChef 2021 başlıca kadrosuna giren Hasan Biltekin ’in renkli bir Instagram hesabı bulunuyor. İzleyicilerin merak edip araştırdığı Instagram hesabı “hasanbiltekinnn” kullanıcı adıyla yer alıyor. Yaptığı yemekler ile birlikte sosyal hayatında paylaşımların yer aldığı Instagram hesabında hemen 204 bin takipçisi var.

MasterChef Türkiye 2021 birincil eleme turunda Piramit tavuk ile jüri karşısına çıktı. Somer Şef hayır oyu vermiş ve Mehmet Şef ile Danilo Şef evet oyları ile turu geçti. Üçlü düello turunda Yiğit Gök ve Oğuzhan Öveç ile yarıştı. En iyi balık çorbasını yaparak adını bir üstteki tura yazdırmayı başardı.

12 Ağustos ’ta ekrana gelen final turunda birincil bölümde yarışmacılardan istenen zerdeli sütlaç oldu. İlk turu geçen isimler; Hasan Biltekin, Samet ve Azize oldu. Yaratıcılık oyununda asıl mahsul demirhindi oldu. Gecenin en iyi kreatif tabağını çıkaran Hasan Biltekin, esas kadroya giren onuncu yarışan oldu.

Masterchef Hasan oynadığı diziler Aşk ve Mavi'deki rolü neydi?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum