MSB: "TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar gemileri iş makinelerini İskenderun Limanı'na ulaştırdı"

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye Cumhuriyeti Gemisi (TCG) Sancaktar ve TCG Bayraktar’ın deprem bölgesinde görev yapacak iş makinelerini İskenderun Limanı’na ulaştırdığını bildirdi.

MSB: "TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar gemileri iş makinelerini İskenderun Limanı'na ulaştırdı"
09 Şubat 2023 - 10:51
MSB: “TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar gemileri iş makinelerini İskenderun Limanı’na ulaştırdı”, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye Cumhuriyeti Gemisi (TCG) Sancaktar ve TCG Bayraktar’ın deprem bölgesinde görev yapacak iş makinelerini İskenderun Limanı’na ulaştırdığını bildirdi.
MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Deniz Kuvvetlerimizin TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar gemileri, deprem bölgesinde görev yapacak iş makinelerini İskenderun Limanına ulaştırdı. Gemilerimizde sağlık personeli ve cerrahi müdahale dâhil her türlü sağlık hizmetini vatandaşlarımıza sunacak şekilde hazırlık yapıldı” denildi.

Detaylı bir şekilde, MSB: “TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar gemileri iş makinelerini İskenderun Limanı’na ulaştırdı” başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum