Nazan Kesal kimdir kaç yaşında Ercan Kesal'ın eşi dizileri hangisi?

Nazan Kesal kimdir kaç yaşında Ercan Kesal'ın eşi dizileri hangisi?, Son olarak Çukur dizisinde rol bölge oyuncu Ercan Kesal katıldığı bir programda anlattıkları ile merak uyandırdı.

Nazan Kesal kimdir kaç yaşında Ercan Kesal'ın eşi dizileri hangisi?
07 Ocak 2022 - 13:31
Nazan Kesal kimdir kaç yaşında Ercan Kesal'ın eşi dizileri hangisi?,

Son olarak Çukur dizisinde rol bölge oyuncu Ercan Kesal katıldığı bir programda anlattıkları ile merak uyandırdı. Başarılı oyuncunun özel hayatı bir kere daha araştırılmaya başladı. Nazan Kesal ile evli olan Ercan Kesal 62 yaşında. Eşi Nazan Kesal ise 52 yaşında. Çiftin Poyraz adında bir oğlu var. Peki Nazan Kesal hangi dizilerde rol aldı?

Hülya Koçyiğit'in sunduğu Film Gibi Hayatlar programına katılan Ercan Kesal oyunculuğa nasıl başladığını anlattı ve özel hayatı hakkında garip açıklamalarda bulundu. Son olarak Çukur dizisinde rol alan Ercan Kesal kendisi gibi oyuncu Nazan Kesal ile evli. Çok Eskiden Çukurova dizisinde rol bölge Nazan Kesal 52 yaşında, Ercan Kesal ise 62 yaşında. Peki Nazal Kesal kimdir, hangi dizilerde oynadı? 

Hülya Koçyiğit ’in “Film Gibi Hayatlar” programına misafir olan oyuncu, “Gençler bana ‘26 yaşındayım, beni kimse ayrım etmeyecek mi? ’ diye soruyor. Ben kamera karşısına 47 yaşında geçtim. Yaşadığımız çağ hız çağı. Her şey tez ve emeksiz yapılıyor. Bu koşul da gençleri düş kırıklığına uğratıyor” dedi. Kesal, ilk olarak yönetmen koltuğuna oturduğu “Nasipse Adayız” filminin dünya prömiyerini 20 Ocak ’ta Uluslararası Rotterdam ’da yaptıklarını söyledi. Türkiye ’deki prömiyerlerini temmuzda İstanbul Film Festivali ’nde yaptıklarını söyleyen oyuncu, festivalden “En iyi yönetmen”, “FIPRESCI en iyi film” ve “En iyi kurgu” ödülleriyle ayrıldıklarını anlattı.

Nazan Kesal ’ın kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Meşhur ad Nazan Kesal ’ın oynadığı diziler aralarında Aşk ve Suç Oluşturan, Fazilet Bayan ve Kızları, Halka, Bugünün Saraylısı, Çok Eskiden Çukurova, Analar ve Anneler, Kayıp Şehir Halkı de bulunuyor.

Nazan Kesal kimdir: Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, tiyatro ve Film yönetmeni Nazan Kesal, 28 Mart 1969 tarihinde Manisa ’da dünyaya geldi. İlköğretim ve liseyi Manisa'da tamamlamasının arkasında yüksek öğrenimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Hoş Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında bitirdi. Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Nazan Kesal, Tv dizileri, sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. 1996 - 2004 yılları aralarında Diyarbakır Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde oyuncu ve yönetmen olarak devir yaptı. 2004 başında Bursa Devlet Tiyarosu'na atanan sanatçı, Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda da çalıştı. Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde master yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Ercan Kesal'la hayatını birleştiren Nazan Kesal, bir çocuk annesidir.

Oynadığı diziler aralarında Aşk ve Canice, Fazilet Hanım ve Kızları, Halka, Bugünün Saraylısı, Çok Eskiden Çukurova, Analar ve Anneler, Kayıp Büyük Kasaba de bulunuyor.

Ercan Kesal kimdir: Ercan Kesal, 1959 yılında Nevşehir'in Avanos ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Avanos'ta, lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1984 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonradan 1984-1990 seneleri arasında Ankara ’da hekimlik yapmıştır.

Rol aldığı diziler

2002 – Uzaktan

2009 – Derin (Emniyet Müdürü) / Kısa Film

2009 – Vavien (Süleyman)

2009 – Üç Maymun (Mal Varlığı)

2010 – Albatrosun Yolculuğu (Maruf Şükrü)

2011 – Bir Zamanlar Anadolu ’da (Muhtar)

2011 – Yozgat Blues (Yavuz)

2012 – Derin Nefes Al / Kısa Film

2012 – Hükümet Kadın (Aziz)

2012 – Küf (Basri)

2013 – Ben O Değilim (Nihat)

2013 – Salıncak / Kısa Film

2013 – Sen Aydınlatırsın Geceyi (İrfan)

2013 – Hükümet Kadın 2 (Aziz Veysel)

2015 – Bulantı (Doktor)

2016 – Eksi Bir

2016 – Yol Kenarı

2017 – Die Hölle (Gökhan)

2017 – Çukur (İdris Koçovalı) (TV Dizisi)



Nazan Kesal kimdir kaç yaşında Ercan Kesal'ın eşi dizileri hangisi?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum