Okullar tatil edilidi! Konya, Ordu, Bayburt ve Ağrı'da yoğun kar nedeniyle eğitime ara verildi

Okullar tatil edilidi! Konya, Ordu, Bayburt ve Ağrı'da yoğun kar nedeniyle eğitime ara verildi, Yoğun kar yağışı Türkiye'nin büyük bir bölümünü etkisi altına alırken, 4 şehirden peş peşe eğitime ara verildiği haberleri geldi.

Okullar tatil edilidi! Konya, Ordu, Bayburt ve Ağrı'da yoğun kar nedeniyle eğitime ara verildi
13 Ocak 2022 - 12:09
Okullar tatil edilidi! Konya, Ordu, Bayburt ve Ağrı'da yoğun kar nedeniyle eğitime ara verildi,

Yoğun kar yağışı Türkiye'nin büyük bir bölümünü etkisi altına alırken, 4 şehirden peş peşe eğitime ara verildiği haberleri geldi. Bayburt genelinde okullar bir gün tatil edilirken, Konya'da 6 ilçede, Ordu'da 3 ilçede, Sancı'da ise bir ilçede okullar bir gün tatil edildi...

Konya, Ordu, Bayburt ve Sızı'da yoğun kar sebebiyle eğitime ara verildi. Bayburt genelinde kar dolayısıyla eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Bayburt İl Ulusal Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “ilimiz il ve ilçelerin tamamında Ulusal Eğitim Bakanlığına emrindeki her derece ve türdeki devlete ait özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri 13 Ocak 2022 perşembe günü 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Keza engelli ve hamile kamu personelleri de açıklanmış günde yönetimle ilgili izinli sayılacaktır.” denildi.

Ordu'da eğitime kar engeli

Ordu'nun üç ilçesinde ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, negatif hava şartları sebebiyle Korgan, Mesudiye ve Akkuş'da eğitim ve öğretime 13 Ocak Perşembe günü ara verildiği kaydedildi. Söz konusu ilçelerde engelli ve gebe millet görevlilerinin yarın idari izinli sayılacağı açıklama edildi.

Konya'nın 6 ilçesinde kar nedeniyle uzakta eğitim

Konya'da etkili olan kar nedeniyle 6 ilçede bugün yüz yüze eğitime ara verildi. İlçe hıfzıssıhha kurulları kararınca, Seydişehir, Taşkent, Hadim, Ahırlı, Yunak ve Derebucak ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle birincil ve orta dereceli okullar ile liselerde 13 Ocak Perşembe günü uzak eğitim gerçekleştirilecek.

Taşımalı eğitim yapan okullar da tatil

Konya'da arıca merkez Meram ilçesindeki İnlice İlköğretim Okulu, Gökyurt İlköğretim Okulu, Hatunsaray İmam Konuşmacı Ortaokulu, Hatunsaray İlköğretim Okulu, Karadigin Yeniaylar İlköğretim Okulu, Kızılören İlköğretim Okulu, Sefaköy İlköğretim Okulu, Sefaköy İmam Hatip Ortaokulu, Güneydere İlköğretim Okulu, Yeşiltekke İlköğretim Okulu, Karadigin Deresi İlköğretim Okulu, Kayalı İlköğretim Okulu, Evliyatekke İlköğretim Okulu, Yeşildere İlköğretim Okulu, Mustafa Bağrıaçık İlköğretim Okulu ve bu okullara öğrencisi taşınan mesken yerlerinde de uzak eğitim yapılacak.

Sızı'nın Eleşkirt ilçesindeki köylerde eğitime ara verildi

Sızı Valiliği'nden yapılan açıklamada, Eleşkirt ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle köy okulları ile taşımalı eğitim görebilen öğrenciler için perşembe günü eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, halk kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de bir gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Okullar tatil edilidi! Konya, Ordu, Bayburt ve Ağrı'da yoğun kar nedeniyle eğitime ara verildi, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum