Olaylı İzmir derbisi Avrupa basınında

Göztepe ile Altay arasında oynanan müsabakadaki olaylar Avrupa basınına taşındı. The Sun ve BBC gibi Avrupa’nın önde gelen birçok medya kuruluşu, İzmir derbisine manşetlerinde yer verdi.

Olaylı İzmir derbisi Avrupa basınında
28 Kasım 2022 - 15:51
Olaylı İzmir derbisi Avrupa basınında, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Göztepe ile Altay arasında oynanan müsabakadaki olaylar Avrupa basınına taşındı. The Sun ve BBC gibi Avrupa’nın önde gelen birçok medya kuruluşu, İzmir derbisine manşetlerinde yer verdi.
Spor Toto 1. Lig’de dün akşam Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. Mücadele, saha içinde ve tribünlerde çıkan olaylar nedeniyle ertelendi. Altaylı taraftarların, Göztepe tribünlerine doğru işaret fişeği atmasıyla başlayan olaylar, maçın durduğu dakikalarda Göztepeli bir taraftarın Altay’ın kalecisi Ozan’a saldırmasıyla devam etti.
Avrupa’nın önemli basın organları da bu müsabakaya bültenlerinde yer verdi.
The Sun, “İzmir derbisinde Göztepeli taraftar sahaya indi ve korner direğiyle rakip kaleciye saldırdı” başlığını kullandı. BBC ise, “Göztepe ile Altay arasında oynanan derbi maçında bir taraftar rakip kaleciye saldırdı” ifadelerine yer verdi.

Detaylı bir şekilde, Olaylı İzmir derbisi Avrupa basınında başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum