Özge Gürel'den yürek yakan paylaşım

"Kiraz Mevsimi" dizisi setinde tanışan ve 7 yıl sonradan izdivaç için birincil adımı atma kararı bölge oyuncu çift Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz günlerde nişanlandı.Aile aralarında düzenlenen törenle nişanlanan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, hayranlarını h.

Özge Gürel'den yürek yakan paylaşım
22 Haziran 2022 - 20:45

"Kiraz Mevsimi" dizisi setinde tanışan ve 7 yıl sonradan izdivaç için birincil adımı atma kararı bölge oyuncu çift Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz günlerde nişanlandı.

Aile aralarında düzenlenen törenle nişanlanan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, hayranlarını heyecanlandırdı.

Özge Gürel'den nişanın gerisinde yeni fotoğraflar geldi.

 

Özge Gürel'den yürek yakan paylaşım


Geçtiğimiz sene babasını kaybeden Özge Gürel, paylaşımında duygusal ifadelere yer verdi:

"Ben bu yıl 'Babalar Günü'nde eve koşup babama sarılamadım lakin bu fantastik insanlarla, sevgilim ve benim yeni maceramızı kutladık ve babama hediye ettik. Bu konut, bu bank benim çocukluğum... Babacığımın en sevdiği yer, ona haberi bütün burada verdik. Daha bir sene bile olmadı... Nasıl emindim hep burada olacağından gözündeki ışıkla. Hala fazla güç yokluğun hakkında konuşmak... Çıkamıyor ağzımdan kelimeler, yarı öyle bir gün hiç yaşanmadı ama konuşursam gerçeğe dönüşecek. Hiç geçmeyecek bir acı bu.

Acı böylece duruyor, sen civarda bir yaşam kuruyorsun, büyüyorsun... Sen bunu biliyordun babacığım böylece fazla kayıp yaşadın pek yoruldun ki, buna rağmen seni kırdıklarında bile devam ettin insanlara inanmaya.

Sana eş bu huyumdan şikayet ederdim arada. Ama iyi ki devam etmişim, etmişiz babacığım. Hayatımdaki bütün güzellikleri, harikulade insanları, aşkımı sana benzememe borçluyum, seninle büyümeme borçluyum. İyi ama babamsın. Senden bana, bize tertemiz bir vicdan ve çok açlık kaldı. Seni çok seviyorum. Biliyorum ki bir hayat daha var sarılacağımız."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum