Pınar Eliçe'ye 'Yazıklar olsun' dedirten Buse Varol-Alişan haberi

Geçtiğimiz kış ayrılığın eşiğinden dönen Buse Varol - Alişan çifti evliliklerine bir baht daha verdi. Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programının haberine kadar Buse Varol'un yaşadıklarını annesi Birsen Özgan sineye çekmedi... Suların durulmasının peşinde anne Özga.

Pınar Eliçe'ye 'Yazıklar olsun' dedirten Buse Varol-Alişan haberi
22 Haziran 2022 - 18:42

Geçtiğimiz kış ayrılığın eşiğinden dönen Buse Varol - Alişan çifti evliliklerine bir baht daha verdi.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programının haberine kadar Buse Varol'un yaşadıklarını annesi Birsen Özgan sineye çekmedi...

Suların durulmasının peşinde anne Özgan dünürlerini veto etti.

sosyal medya hesabından önce kızını 'İstenmeyen gelin' bildiri eden Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'ı ardından krizin başlamasına niçin olan Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

Özgan'ın flaş hamlesinden sonra Alişan ve Buse Varol'un ailesinin gerilimi ilk önce belgelenmiş oldu.

 

Programa yorumlarıyla damga vuran ses sanatçısı Pınar Eliçe, konuya ilişkin "Apaçık dağ gibi bir çocuk ölmüş. İki tane evlat yetim kalmış. Yani bundan böyle bu konularla gündeme gelmek ne dek acı bir şey. Ben iki erişkin kadının bir araya gelip bir takım şeyleri çözebileceğini düşünüyorum. Kaldı ki apaçık çatlayan ya da fena dışarı giden bir evlilik varsa bile anneler araya girer. Bakıyoruz ama burada büyükler de karşılıklı benlik savaşına girmişler. Takipten çıkarmalar falan. Onlara da yazıklar olsun vallahi. Nerede kaldı o zaman soylu davranış? İki tane akla yatkın kadının ilkokul seviyesindeki tartışmasına benzer bu. Ben böyle görüyorum"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum