Prof. Dr. Bakiye Uğur Rektör yardımcılığına atandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Turhan Kaçar ilk rektör yardımcısı olarak Prof. Dr. Bakiye Uğur’u atadı.

Prof. Dr. Bakiye Uğur Rektör yardımcılığına atandı
23 Eylül 2022 - 16:57
Prof. Dr. Bakiye Uğur Rektör yardımcılığına atandı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Turhan Kaçar ilk rektör yardımcısı olarak Prof. Dr. Bakiye Uğur’u atadı.
Üniversiteden yapılan açıklamada, MSKÜ Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Bakiye Uğur 23 Eylül 2022 tarihi itibariyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine atandığı açıklandı. Prof. Dr. Bakiye Uğur kimdir?
Prof. Dr. Bakiye Uğur, Muğla’nın Milas ilçesinde doğdu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanlığını İstanbul Göztepe Eğitim ve Uygulama Hastanesinden aldı. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Doçent ve Profesör oldu. Prof. Dr. Bakiye Uğur, halen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapıyor.
Prof. Dr. Bakiye Uğur Rektör yardımcılığına atandı

Detaylı bir şekilde, Prof. Dr. Bakiye Uğur Rektör yardımcılığına atandı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum