Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim niçin öldürdü kaç yaşında öldü? haberi

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim niçin öldürdü kaç yaşında öldü?, Gündem Haberleri.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim niçin öldürdü kaç yaşında öldü? haberi
28 Ocak 2022 - 11:47
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim niçin öldürdü kaç yaşında öldü?, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Ece Erken'in eşi Beşiktaş eski yöneticisi ve bununla birlikte avukat olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'de sahibi olduğu balıkçıda saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Demin 42 yaşında olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ilk eşi Benan Kocadereli ve Ece Erken'i yasa boğdu. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, ne meslek yapar, birincil eşi Benan Kocadere kimdir, kaç tane çocuğu var?

Ece Erken ile 2021 yılında sürpriz bir şekilde, sade bir nikah ile evlenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hücum sonucu ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 5 kişi kadar Yeşilköy'de silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Son sözler ile bana yardım edin oldu. Vefat haberini bölge Ece Erken ise sözleri ile yürek burktu. Ölen eşinin arkasında 'Ben onu çok seviyorum, nasıl yaşayacağım! dedi. Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün arkasında hayatı merak konusu oldu. 42 yaşında olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu aslen Rizeli ve iki kız çocuğu babası. İlk eşi Benan Kocadereli'den maceralı bir şekilde boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu 2021 yılında Ece Erken ile evlenmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu bugün Rize'de toprağa verilecek. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na 7 el tabanca eden 5 zanlıdan ikisi yakalandı Cinayetin nedeni milyonluk gayrimenkul satışından istenen 100 bin liralık komite olduğu bahis edildi.

Yeşilköy'de silahlı atak: Eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu saat 00.30 sıralarında Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında kimliği süresiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. İlk müdahalesi durum yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ’nun yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ece Erken'in yürek burkan sözleri: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda ölüm etmesi arkasından gözler eşi Ece Erken'e çevrildi. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, eski patneri Ece Erken'in acı haberin arkasında, "Ben onu çok seviyorum, nasıl yaşayacağım!" dediğini açıkladı.

Ece Erken ile uzun süredir aşk yaşamış avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de Bodrum'da nikah masasına oturmuştu.


Sürpriz bir kararla evlenen ikili güzel haberi, "Herkese selamlama. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Ilk Olarak ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla duyurmuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir: Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, çoğu firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

Takriben 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye'nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı ve ölüm ettiğinde 42 yaşındaydı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021'in Haziran ayında spiker Ece Erken ile nikah masasına oturmuştu.

İlk eşi, çocuklarının annesi Benan Kocadere kimdir: 

Benan Kocadereli, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ’nun eski eşidir. Geçtiğimiz yaz meşhur spiker Ece Erken'le dünyaevine giren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile 15 takvim evliliklerini kısa süre önce noktalamıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu var.

Kocadereli eski eşi ile demin evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken'in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirtip ünlü sunucuya, 10 bin TL fiziksel tazminat 100 bin TL de manevi tazminat başvurusunda bulunarak dava açmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim niçin öldürdü kaç yaşında öldü?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum