Sarıyer'de virajı alamayan ticari taksi İETT otobüsünün altına girdi: 2 yaralı

Sarıyer'de virajı alamayan ticari taksi İETT otobüsünün altına girdi: 2 yaralı, Sarıyer'de seyir halindeki ticari taksi, viraja girdiği sırada kayarak İETT otobüsüyle çarpıştı.

Sarıyer'de virajı alamayan ticari taksi İETT otobüsünün altına girdi: 2 yaralı
07 Ocak 2022 - 15:34
Sarıyer'de virajı alamayan ticari taksi İETT otobüsünün altına girdi: 2 yaralı,

Sarıyer'de seyir halindeki ticari taksi, viraja girdiği sırada kayarak İETT otobüsüyle çarpıştı. Kazada taksi sürücüsü ile yan yolcu yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle araçta sıkışan taksi sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye takriben, Sarıyer Bahçeköy yolunda öğle saatlerinde yaşandı. Hasan Cezveci idaresindeki 34 TFB 66 plakalı ticari taksi viraja girdiği sırada kaydı. Aracın kaymasıyla birlikte direksiyon hakimiyetini kaybeden taksi sürücüsü, karşıdan gelen Mehmet İnce kontrolündeki 34 HY 5929 plakalı İETT otobüsüne çarptı.

Kazada taksi sürücüsü H.C. araç içerisinde sıkışırken, ticari takside gezgin olarak bulunan B.U. ise yaralandı. Kazada otobüste yer alan yolcular ise büyük panik yaşadı. Yolcular araçtan tahliye edildi. İhbar üstüne olay yerine durum yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık durumu ekibi geldi.

Ticari takside gezgin olarak yer alan B.U. araçtan çıkarıldı. Takside sıkışan sürücüyü kurtarma çalışmaları başladı. Çarpışmanın etkisiyle bacakları sıkışan ticari taksi sürücüsü H.C., itfaiye ve sıhhat ekiplerinin yoğun çabasıyla araçtan çıkarıldı. Yaralılar ambulansla Seyrantepe Hamidiye Hastanesi ’ne kaldırıldı. İki yaralının da sağlık durumu durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İETT otobüsü sürücüsü Mehmet İnce, “Taksi, seri bir şekilde geliyordu. Nasıl Olursa Olsun hızından nedeniyle virajda direksiyonu toparlayamadı ve gelip arabanın altına girdi. Daha fena de olabilirdi” dedi.

Sarıyer'de virajı alamayan ticari taksi İETT otobüsünün altına girdi: 2 yaralı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum