Sevda Deniz Karali'den Yüksek Sadakat sürprizi

Ukulelesi ve cover ’ladığı şarkılarla kısa sürede yol kateden genç şarkıcı, soft fakat renkli tarzıyla güncel akımların dıştan öncü yaklaşımıyla teklilerini yayımlamaya devam ediyor. Sıradaki tekli daha önce Yüksek Sadakat ’in seslendirdiği ‘Döneceksin Diye Söz Ver.

Sevda Deniz Karali'den Yüksek Sadakat sürprizi
21 Haziran 2022 - 11:51

Ukulelesi ve cover ’ladığı şarkılarla kısa sürede yol kateden genç şarkıcı, soft fakat renkli tarzıyla güncel akımların dıştan öncü yaklaşımıyla teklilerini yayımlamaya devam ediyor.

Sıradaki tekli daha önce Yüksek Sadakat ’in seslendirdiği ‘Döneceksin Diye Söz Ver ’in yeni yorumu.

Laf ve müziği Kutlu Özmakinacı ’ya, düzenlemesi Sevda Deniz Karali & Bağımsızlık Özkan Mete ’ye ait ‘Döneceksin Diye Söz Ver ’in video klibi, Moda ’da bulunan tarihi Misket Köşk ’te Tayfun Çetinkaya yönetmenliğinde çekildi. Klipte beklemekten ziyade o sıkışmışlığı, aynı döngüde dönüp durma halinin hüznü tema olarak kullanıldı.

Sevda Deniz Karali'den Yüksek Sadakat sürprizi 


Farklı sanat dallarıyla uğraşan, küçüklüğünden beri seslere ve yazıya alaka duyan genç sanatkâr yeni çalışması ile ilgili şunları söyledi:

"Aslına bakarsanız ‘Döneceksin Diye Söz Ver ’ şarkısını yıllardan beri unutmuşum. Lakin sanırım zamanını bekliyormuş çünkü yıllar sonradan birazcık da alakasız bir anda hatırlayınca daha önce hiç hissetmediğim bir yerden hissettim sözleri. Ya şarkılar aslında içimizde demleniyor ya da biz büyüyüp onlara değerinde kıvama geliyoruz, hayattaki öteki çoğu şeyde olduğu gibi…"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum