Soner Arıca kaç yaşında aslen nereli Soner Arıca evli mi?

Soner Arıca kaç yaşında aslen nereli Soner Arıca evli mi?, Müziğe damga vuran bilhassa 90'lı yıllardaki şarkıları ile konuşulan şarkıcı Soner Arıca özel hayatı ile merak konusu oldu.

Soner Arıca kaç yaşında aslen nereli Soner Arıca evli mi?
07 Ocak 2022 - 11:29
Soner Arıca kaç yaşında aslen nereli Soner Arıca evli mi?,

Müziğe damga vuran bilhassa 90'lı yıllardaki şarkıları ile konuşulan şarkıcı Soner Arıca özel hayatı ile merak konusu oldu. Kadir İnanır'ın akrabası da olan Soner Arıca aslen Fatsalı ve 55 yaşında. Özel hayatını gözlerden uzakta yaşayan Soner Arıca 55 yaşında. Peki Soner Arıca evli mi, hiç evlendi mi, çocuğu var mı?

Pop müziğe istikamet veren, 90'lı yıllarda yaptığı şarkılar ile hala unutulmaz olan şarkıcı Soner Arıca bugün 2. Sayfa programının konuğu oldu. Yıllara meydan okuyan tarzı ile daima genç kalmayı başaran Soner Arıca 55 yaşında ve aslen Fatsalı. Kadir İnanır'ın dayısı olduğu tanıdık Soner Arıca hiç evlendi mi, eşi var mı, çocuğu var mı? 

Soner Arıcakimdir: Soner Arıca, 1966 doğumlu ünlü ses sanatçısı, oyuncu ve eski manken. Mankenlikle başladığı kariyerine pop şarkıcısı olarak sürekli Arıca, bunun yanısıra reklam filmlerinde ve dizilerde oynadı. Şimdiye dek şarkılarına çektiği 45 kliple, bu alanda bir rekora imza atan Arıca, aynı zamanda meşhur sinema oyuncusu Kadir İnanır'ın yeğenidir.

Levent İnanır adıyla aşina Levent Arıca (d. 1962) abisidir. Soner Arıca, 5 Şubat 1966 ’da yedi kardeşin en küçüğü olarak Ordu ’nun Fatsa ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Fatsa ’da Sakarya ve Dumlupınar ilkokullarında okuyan Arıca, orta öğrenimini de Fatsa Ortaokulu'nda tamamladı. Lise eğitimi için geldiği İstanbul ’da Şişli Koleji'ni bitirdi ve Marmara üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat bölümünü kazandı. Üniversite eğitimi sırasında TRT gençlik korosunda ilk müzik eğitimini aldı.

daha sonra Engin Cezzar yönetimindeki Tiyatro Eğitim Stüdyosu ’nda kısa dönem çalışmalar yapan Arıca, reklam ve oyunculuk teklifleri almaya başladı ve 25 reklam filminde oynadı. 1986 yılında profesyonel olarak mankenliğe başlayan Soner Arıca ’nın podyum macerası 5 yıl sürdü. Ayrıca mankenlik yaptığı dönemde bir reklam ajansında casting sorumlusu ve prodüksiyon asistanı olarak çalıştı

Müzik kariyerine 1997 ’de çıkardığı "Herşey Yolunda", 1998 ’de çıkardığı cover parçalardan oluşan "Sen Mutlu Ol" ve 1999 ’da çıkardığı "Şarkılar Var" isimli albümleriyle devam eden Arıca, bu nedenle kendisine müzik sektöründe kalıcı bir yer edindi. 2000 yılında TRT için çekilen "Kurşun Kalem" isimli tv dizisinde birincil oyunculuk deneyimini yaşamış artist, 2001 yılında "Hatasız Aşk" adlı altıncı albümünü çıkardı. 2002 yılında 10 parçadan oluşan Remix albümünü yayınladı ve tekrar cadde çocukları yararına ikinci bir takvim çıkardı.

Keza 2002 yılında Bursa ’da özel bir tiyatroda "Love Story" adlı bir oyunda başrolde oynadı. 2003 yılında "Aşkla Doymuş Best of Soner Arıca" adlı albümünü çıkartan sanatçı, üstelik Burçlar takvimi hazırladı. 2004 yılında "Hatıram Olsun" albümü çıkardı ve Fransızca öğrenmek için birkaç ay baştan başa Fransa ’da yaşadı. 2005 yılında "Benim Adım Aşk" adlı albümünü piyasaya çıkardı ve aynı sene, uzun zamandır üstünde çalıştığı "Şayet ’de Hiç Unutmadım" adlı romanını yayımladı. Soner Arıca, 2006 yılında çıkardığı "Bu Yaz Biz" adlı remix albümü de dahil olmak üzere, şimdiye dek şarkılarına çektiği 45 kliple de bu alanda bir rekora sahip. Usta 2007 yılında çıkardığı Seni Seviyorum adlı single parçası ile müzik kariyerine devam ediyor. 2008 yılında hakiki anlamda ilk profesyonel tiyatro oyunculuğuna Abdullah Şahin Tiyatrosu'nun Çılgın Yenge oyunu ile adım attı. Abdullah Şahin ve Aydan Şener ile başrolleri paylaştığı bu oyunda 2 sezon tiyatro sahnesine çıktı.

2009 yılında Abdullah Şahin Tiyatrosu'nda ikinci oyun Üvey Karım'da bir sezon başrolde oynadı. 2011 yılında Adım Tiyatro'da Kanlı Nigâr'da bir sezon başrolde oynadı. 2012 yılında Adım Tiyatro'da Padişah-ı Osman'da bir sezon başrolde oynadı

Soner Arıca kaç yaşında aslen nereli Soner Arıca evli mi?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum