Togg Sedan fiyat listesi 2022 Togg özellikleri ve ön sipariş ücreti kaç para?

Togg Sedan fiyat listesi 2022 Togg özellikleri ve ön sipariş ücreti kaç para?, ABD'de düzenlenen Alıcı Elektroniği Fuarı CES 2022'de yerli elektrikli otomobilimiz Togg ilk önce uluslararası sahneye çıktı.

Togg Sedan fiyat listesi 2022 Togg özellikleri ve ön sipariş ücreti kaç para?
07 Ocak 2022 - 11:29
Togg Sedan fiyat listesi 2022 Togg özellikleri ve ön sipariş ücreti kaç para?,

ABD'de düzenlenen Alıcı Elektroniği Fuarı CES 2022'de yerli elektrikli otomobilimiz Togg ilk önce uluslararası sahneye çıktı. Bu sevinç veren gelişmenin arkasından Togg ne çağırmak açılımı nedir, Togg Sedan fiyat listesi 2022 kaç para, Togg özellikleri neler ve Togg ön sipariş fiyatı kaç para araştırması başladı.

Yerli otomobilimiz Togg başta ABD'de düzenlenen Alıcı Elektroniği Fuarı CES 2022'de görücüye çıktı. Dünya basının da büyük alaka gösterdiği yerli otomobilimiz Togg merak konusu oldu. 2019 yılında üretimine başlanan vasıta modelinin 2022 yılında satışa çıkarılacağı duyurulmuştu. Peki Togg Sedan özellikle neler, Togg Sedan satış fiyat listesi 2022 kaç para, Togg ön sipariş ücreti ne dek? İşte yerli otomobilimiz Togg hakkında merak edilenler...

Türkiye ’nin otomobil girişim gururu olan TOGG fiyat listesi 2022 yılı için  merak ediliyor. 2019 yılında üretimine başlanan araç modelinin 2022 yılında satışa çıkarılacağı duyurulmuştu.  TOGG SUV modeli €40.000 olacağı açıklanmıştı. TOGG Fiyat Listesi 606.000 TL ’den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulması bekleniyor.

TOGG aktüel fiyatı kaç paradan başlıyor: TOGG satış fiyatı hemen şimdi netleşmedi. Aracın kendi piyasasındaki diğer araç guruplarıyla fiyat anlamında yarışacağı söyleniyor. Yeni yılı takiben süratli üretime geçince net fiyatlarının kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

TOGG ne süre çıkacak: Togg ne süre çıkacak sorusunun yanıtı da meraklıları tarafından her gün araştırılıyor. Bu noktada yukarıda da açıklama ettiğimiz üzere fiyata ilişkin bilgi verilmese de çabuk imal tarihi netlik kazandı. Aracın 2022 yılında hızlı üretime geçerek piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

TOGG açılımı: Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu

2022 yılının başlarında hızlı üretimiyle birlikte fiyat listesinin de açıklanması bekleniyor. 

*Aracın net satmak fiyatı henüz kesin değildir.
*Saracın üretimine 2019 yılında başlandı.
*Vasıta 2023 yılı birincil çeyreğinde piyasaya sunulacak.

TOGG ön sipariş fiyatı kaç para
TOGG ön sipariş fiyatı konusunda bazı tahminler bulunuyor. Nitekim tüm bu fiyatlar doğrudan şirket göre açıklanmamıştır. Bakanların ve TOGG şirketinin yaptığı açıklamalara göre Türkiye ’deki muadil vasıta fiyatlarıyla yarışacağı açıklama ediliyor. Bu noktada muadil vasıta modellerinin ön fiyatlarıyla aynı bir fiyat aralığında sunulması bekleniyor.

TOGG SUV fiyatı kaç para
TOGG SUV fiyat detayları için de netlik kazanan bir yorumlama gelmedi. Yeni cins elektrikli SUV modeli için de tekrar fiyatların hızlı üretiminden anında daha sonra netleşmesi bekleniyor. Lakin şirketin CEO ’su bir açıklamasında 25.000$ – 30.000 $ seviyesinde açılış fiyatının olabileceğini açıklama etmişti. Yeni süreçte de bu fiyatların baz alınması beklenenler arasında yer alıyor.

TOGG SEDAN fiyat listesi : Yerli üretim TOGG Sedan fiyat noktasında da rakiplerinden farksız olacak. Keza elektrikli hem de tam otomatik olan aracın özellikleri epeyce uyarı çekiyor. Sedan modeli için de netleşen bir fiyat aralığı bulunmuyor. Ön sipariş ve ön satış fiyatları da hemen şimdi hızlı üretime geçmediği için netlik kazanmamış durumdadır.

Togg Sedan fiyat listesi 2022 Togg özellikleri ve ön sipariş ücreti kaç para?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum