Üçok: "Suluova emeğin ve üretimin şehri"

Solova Belediye Başkanı Fatih Çukur, "Sanayi Bakanlığımızın gelişmişlik endeksinde 76. sıradayız. Amasya'nın zenginlik bakımından en zengin bölgesiyiz. Solova, işin ve üretimin şehridir" dedi.

Üçok: "Suluova emeğin ve üretimin şehri"
05 Ağustos 2022 - 17:31
Üçok: "Suluova emeğin ve üretimin şehri", Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Solova Belediye Başkanı Fatih Çukur, "Sanayi Bakanlığımızın gelişmişlik endeksinde 76. sıradayız. Amasya'nın zenginlik bakımından en zengin bölgesiyiz. Solova, işin ve üretimin şehridir" dedi.
Suluova Belediyesi, İstanbul Maltepe Tokatlılar Derneği yönetici ve üyelerini "Sıla-i Rahim" gezisi kapsamında Suluova'da ağırlayarak bölgeyi tanıttı. Başkan Gökok, konuklarına Solova'nın tarihi geçmişi, yer altı ve yer üstü zenginlikleri, yerel ürünleri ve gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi vererek, “Solova, hayata geçirdiğimiz projelerle adından söz ettiren bir şehir oldu. Solova'da madenciliğe, tarıma ve hayvancılığa Allah böyle büyük zenginlik vermez Her şehire bu kadar serveti yerin altı ve üstü var Ne kadar şükretsek azdır Sanayi Bakanlığımızın gelişmişlik endeksinde 76. sıradayız, Amasya'nın zenginlik açısından en zengin bölgesiyiz.Solova iş ve üretim şehri olmasının yanında "Nüfusu her geçen gün artan önemli bölgelerden biriyiz."
Program sonrası yaptığı açıklamada Başkan Gökuk, "İstanbul'dan Silla Rahim gezisine çıkan değerli Maltepe Tokatlılar hemşehrilerimiz gezi programlarına bölgemizi de götürdüler. Bu vesileyle onları şehrimizde ağırladık. , işimizden ve projelerimizden bahsettik, plaza açtık Şehrimiz ilimizdeki ilk Nation Kerathan parkıdır.Camimizin yapımını ziyaret ettik.”
Üçok:
Üçok:
Üçok:
Üçok:
Üçok:

Detaylı bir şekilde, Üçok: "Suluova emeğin ve üretimin şehri" başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum