Ünlü isimlerden Acun Ilıcalı'ya hastanede ziyaret

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı haberini alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, oyuncu İbrahim Büyükak ve sunucu Hakan Ural, Ilıcalı’yı hastanede ziyaret etti.

Ünlü isimlerden Acun Ilıcalı'ya hastanede ziyaret
19 Eylül 2022 - 22:48
Ünlü isimlerden Acun Ilıcalı’ya hastanede ziyaret, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı haberini alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, oyuncu İbrahim Büyükak ve sunucu Hakan Ural, Ilıcalı’yı hastanede ziyaret etti.
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun motosikletle ilerlediği sırada Sarıyer Kemerburgaz Caddesi’nde Recep K. idaresindeki 34 BJ 7850 plakalı hafif ticari aracın çarpması sonucu yere düşerek yaralanmıştı. Sarıyer’de bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Acun Ilıcalı’nın kolunun kırıldığı, kızının ise hafif yaralandığı öğrenildi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Acun Ilıcalı’yı hastanede ziyaret etti. Ali Koç’un yanı sıra oyuncu İbrahim Büyükak ve ünlü sunucu Hakan Ural da hastaneye gelerek, Acun Ilıcalı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Detaylı bir şekilde, Ünlü isimlerden Acun Ilıcalı’ya hastanede ziyaret başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum