Uruguay'da alışveriş merkezinde büyük yangın

Uruguay'da bir süpermarkette çıkan yangın kısa sürede alışveriş merkezinin büyük bir bölümüne sıçradı.

Uruguay'da alışveriş merkezinde büyük yangın
07 Ağustos 2022 - 22:28
Uruguay’da alışveriş merkezinde büyük yangın, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Uruguay'da bir süpermarkette çıkan yangın kısa sürede yayıldı ve alışveriş merkezinin büyük bir bölümüne sıçradı.

Uruguay'ın Punta del Este kentindeki Punta Alışveriş Merkezi'nde dün sabah bir süpermarketin fırın bölümünde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın kontrolden çıkarak alışveriş merkezinin büyük bir bölümüne sıçradı. Yangınlar nedeniyle alışveriş merkezinde bir duvarın çöktüğünü, çatının kısmen çöktüğünü ve otoparktaki bazı araçların hasar gördüğünü ifade etti.

Yangın 12 saatte kontrol altına alındı.
İtfaiye ekiplerinin 12 saat süren yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alınan yangında can kaybının olmadığı öğrenildi. Yangının elektrik kesintisi nedeniyle çıktığı düşünülürken, kazanın ardından tüm Punta del Este kentinde elektrik kesintisi yaşandığı bildirildi.

Punta Shopping adlı alışveriş merkezinin yönetimi, yangının ardından açıklama yaparak merkezin ikinci duyuruya kadar kapatılacağını belirtti. Punta del Este'de bulunan ve 50 bin metrekare alan üzerine kurulu Punta Shopping'de 250'ye yakın firma bulunuyor.

Detaylı bir şekilde, Uruguay’da alışveriş merkezinde büyük yangın başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum