Washington'da Türkiye'deki depremde hayatını kaybedenlerin anısına mum yakıldı

ABD’nin başkenti Washington DC’de Türkiye’de meydana gelen ve Suriye’yi de vuran depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına mum yakılarak saygı duruşu gerçekleştirildi.

Washington'da Türkiye'deki depremde hayatını kaybedenlerin anısına mum yakıldı
09 Şubat 2023 - 09:46
Washington’da Türkiye’deki depremde hayatını kaybedenlerin anısına mum yakıldı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: ABD’nin başkenti Washington DC’de Türkiye’de meydana gelen ve Suriye’yi de vuran depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına mum yakılarak saygı duruşu gerçekleştirildi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 11 il ile Suriye’yi vuran 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye’ye ve Suriye’ye dayanışma mesajları gönderiliyor. ABD’nin başkenti Washington DC’nin Dupont Circle bölgesinde depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına mum yakılarak saygı duruşunda bulunuldu. Türklerin, Suriyelilerin ve ABD’lilerin katılımıyla gerçekleştirilen dayanışma etkinliğinde mumların yakıldığı alana “Yüzlercesi hala enkaz altında”, “Sınır ötesi yardıma devam edin” yazılı pankartlar da bırakıldı. Konuşmacılar, “Türkiye ve Suriye’nin yanındayız” mesajı verdi.

Detaylı bir şekilde, Washington’da Türkiye’deki depremde hayatını kaybedenlerin anısına mum yakıldı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum