Yaralı depremzedelerden 5'i Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirildi

Deprem bölgelerinde enkaz altından kurtarılan 22 kişi, Adana’dan kalkan Norveç Hava Kuvvetleri’ne ait kargo uçağı ile İstanbul’a getirildi. Depremzedelerden 5’i Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralı depremzedelerden 5'i Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirildi
16 Şubat 2023 - 22:47
Yaralı depremzedelerden 5’i Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne getirildi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Deprem bölgelerinde enkaz altından kurtarılan 22 kişi, Adana’dan kalkan Norveç Hava Kuvvetleri’ne ait kargo uçağı ile İstanbul’a getirildi. Depremzedelerden 5’i Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından enkaz altından kurtarılan yaralılardan bazıları askeri nakliye uçakları ile büyükşehirlerdeki hastanelere naklediliyor. Bu akşam da 22 yaralı depremzede ve 13 refakatçi, Adana’dan kalkan Norveç Hava Kuvvetleri’ne ait askeri kargo uçağı ile İstanbul’a getirildi. Yaralı depremzedelerden 5’i Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne diğerleri ise çevre hastanelere sevk edildi. Yaralıların tedavileri, kaldırıldıkları hastanelerde yapılan ilk kontrollerin ardından başlarken, hastanenin travma acil kapısında bekleyen depremzede yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Detaylı bir şekilde, Yaralı depremzedelerden 5’i Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne getirildi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum