Yeni Akit'ten hayatını kaybeden Belma Simavi için şoke eden başlık

MedyaRadar'ın haberine göre bir süredir koah nedeniyle hastanede çare görebilen Bağımsızlık Gazetesi ’nin eski sahibi Erol Simavi ’nin eşi Belma Simavi hayatını kaybetti.  Acı haberi eski Özgürlük çalışanı Ertuğrul Özkök, “Bir Özgürlük kahramınını kaybettik

Yeni Akit'ten hayatını kaybeden Belma Simavi için şoke eden başlık
15 Mayıs 2022 - 16:33

MedyaRadar'ın haberine göre bir süredir koah nedeniyle hastanede çare görebilen Bağımsızlık Gazetesi ’nin eski sahibi Erol Simavi ’nin eşi Belma Simavi hayatını kaybetti.

 Acı haberi eski Özgürlük çalışanı Ertuğrul Özkök, “Bir Özgürlük kahramınını kaybettik” sözleriyle duyururken, Yeni Akit gazetesinden skandal bir başlık geldi.

 Yeni Akit, Belma Simavi ’nin ölümünü, “Kocasının metresine göz yuman Belma Simavi öldü” başlığıyla verdi.

 

Haberin içinde ise “Belma Simavi, birkaç gün önce Erol Simavi ile gayr-i yasal yaşadığını utanmadan itiraf eden Gönül Yazar'ın skandal sözleriyle gündeme gelmişti.

Yazan mide bulandıran o açıklamasında 'Benim hem Belma Hanım'ın Polenezköy'deki evinde ayrıca de Göcek'teki adada bile odam var. pek kıymet verir bana.' ifadelerini kullanmış ve Belma Simavi'nin bu duruma tepki göstermediğini söylemişti” ifadeleri kullanıldı.

 Yeni Akit ’in Belma Simavi için yazmış olduğu başlık ve habere sosyal medyada tepki yağdı.

 İşte o tepkilerden bazıları…

GÖNÜL YAZAR'IN İTİRAFI GÜNDEM OLMUŞTU

Gönül Yazar geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Erol Simavi ile olan yasaklanmış aşkı ve izdivaç dışı olan çocuğundan bahsettikten sonradan Belma Simavi için, “Ben Belma hanımın uygun olsa kıyameti koparırdım, ortalığı yıkardım. Asla onun gibi halden anlayan davranamazdım. Benim ayrıca Belma Hanım'ın Polenezköy'deki evinde hem de Göcek'teki adada bile odam var. böylece değer verir bana” ifadelerini kullanmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum