100 bin doları güpegündüz çalındı Beylikdüzü'nde gaspa uğrayan kişi ünlü işadamı çıktı

100 bin doları güpegündüz çalındı Beylikdüzü'nde gaspa uğrayan kişi ünlü işadamı çıktı, Beylikdüzü'nde bir banka şubesi önünde aracı içerisinde gaspa uğrayan ve 100 bin doları çalınan kişinin ünlü işadamı N.K olduğu ortaya çıktı.Beylikdüzü'nde dün öğle saat.

100 bin doları güpegündüz çalındı Beylikdüzü'nde gaspa uğrayan kişi ünlü işadamı çıktı
18 Ocak 2022 - 16:48
100 bin doları güpegündüz çalındı Beylikdüzü'nde gaspa uğrayan kişi ünlü işadamı çıktı,

Beylikdüzü'nde bir banka şubesi önünde aracı içerisinde gaspa uğrayan ve 100 bin doları çalınan kişinin ünlü işadamı N.K olduğu ortaya çıktı.

Beylikdüzü'nde dün öğle saatlerinde yaşanan olayda bankadan 100 bin dolar para çekerek bir başka banka şubesine yatırmak isteyen birey, arabulucu içerisinde gaspa uğramıştı.

Gaspçılar otomobil içerisinde darp ettikleri adamın içerisinde 100 bin dolar yer alan çantasını alarak kayıplara karışmıştı.

Gaspa uğrayan kişinin ünlü meslek adamı N.K olduğu ortaya çıktı. Karaman olaydan daha sonra polise davacı oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çözümleme başlattı. Emniyet kameralarını inceleyen ekipler, gaspçıların eşkalini belirledi. Zanlıların yakalanması için başlatılan incelemeler devam ediyor.

100 bin doları güpegündüz çalındı Beylikdüzü'nde gaspa uğrayan kişi ünlü işadamı çıktı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum