13 Brave Media, reklam sektörüne merhaba dedi! haberi

13 Brave Media, reklam sektörüne merhaba dedi!, Gündem Haberleri.

13 Brave Media, reklam sektörüne merhaba dedi! haberi
21 Ocak 2022 - 20:06
13 Brave Media, reklam sektörüne merhaba dedi!, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

“13 Brave Media” bambaşka yapıda ve yetenekteki 13 kişiden oluşuyor. 13 ayrı kişinin reformcu ve paylaşımcı bir ajans olma amacı civarda düşünce birliği yaparak yola çıktıklarını söyleyen Ajans Başkanı Ramazan Türker; artık daha gözü kara ve daha marifetli işler yapacaklarını açıklama ediyor.

Farklı renklerde olsak da bambaşka fikirlerimiz olsa da ayrımcılıktan uzakta daima birleştirici ve geliştirici olmak için; daha gözü kara, daha serbest almak için “biz geldik” Devamlılık ile başarıyı hedefleyen ekibimiz sektörde yeni işler yapmak için epeyce heyecanlı.

Senelerdir sektörün içinde olmalarına karşın kimseyi muhalif görmeden hareket ettiklerini söyleyen Türker, bundan daha sonra da amacımız sektörü büyütmek ve yeni partnerlikler yerine getirmek. Cesur ekip arkadaşlarımızla önemli işlere imzamızı atmaya hazırız” diyor.

 Konusunda uzman olan kurucu takım daima ilke olarak Yüce Önder Atatürk ’ün; "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." sözünü benimsediklerini ve bu öğretiyle hareket ettiklerini dile getiriyor.
İletişim sektörü için yeni nesillere kapı açmak, onları data ve birikim ile buluşturmak. Tıpatıp yıllar önce bize sahip meydana çıkan ustalarımızdan öğrendiğimiz gibi bizde keza gençleri ayrıca de kurmuş olduğumuz ajansımızı ve paydaşlarımıza yiğitçe hizmet vermek için “biz geldik” diyorlar. 

 Dijital medya ajansı olarak kurulan ancak geleneksel medya olgusunun da bütün dinamiklerine başat 13 Brave Media ekibi; bu alanda kariyer gerçekleştirmek isteyen gençler için de hayallerinin peşinden koşmak yerine hayallerini yaşamak için fırsat sunuyor.

 

13 Brave Media, reklam sektörüne merhaba dedi!, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum